Linssinhinta.fi on 100 % suomalainen piilolinssien hintavertailupalvelu, jonka tavoite on auttaa kuluttajia löytämään edullisin paikka ostaa piilolinssit netistä.

Vertailu kattaa kaikki Suomessa myytävät kertakäyttö-, kuukausi- ja moniteholinssit sekä tooriset ja värilliset linssit kaikilta maailman johtavilta piilolinssivalmistajilta, mukaan lukien Alcon, Bausch & Lomb, CooperVision ja Johnson & Johnson. Sivuiltamme löytyy myös piilolinssitarvikkeiden, kuten piilolinssien hoitonesteiden ja silmätippojen hintavertailuja.

Hintavertailussa ovat tällä hetkellä mukana seuraavat verkkokaupat:

  • Alensa
  • Apteekkituotteet.fi
  • Lenson
  • LensWay
  • Mister Spex
  • Shopping4net
  • Silmäasema
  • SmartBuyGlasses
  • Vision Direct

Listaamme kaikkien jälleenmyyjien hinnat, jotka voivat toimittaa verkkokaupan hintatiedot rakenteisessa muodossa (.csv, .xml) siten, ettei hintojen lisäämisestä palveluumme koidu kohtuutonta vaivaa, mutta linkitämme vain niiden jälleenmyyjien verkkokauppoihin, joiden hintatiedot voimme varmentaa ja jotka ovat valinneet toimia yhteistyössä kanssamme.

Piilolinssien hinnat päivittyvät automaattisesti kerran vuorokaudessa, yleensä yöllä. Vaikka hinnat päivittyvät säännöllisesti ja usein, on mahdollista, että tuotteen hinta on muuttunut edellisen päivityksen jälkeen tai sitä ei ole esimerkiksi tietoliikenne- tai saatavuussyistä voitu päivittää.

Osa piilolinssien hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan samasta verkkokaupasta ostettuna. Saat alennetun hinnan siirtymällä kauppaan sivuillamme olevan linkin kautta.

Mikäli sivuillamme esitetty hinta tai muut tiedot poikkeavat jälleenmyyjän sivuilla esitetyistä tiedoista, jälleenmyyjän tiedot pätevät.

Avoimuus

Uskomme avoimuuteen verkossa. Hintavertailumme on täysin riippumaton, eikä se ole sidoksissa yhteenkään valmistajaan, jälleenmyyjään tai jakelijaan.

Kaikki sivuillamme esitetty lääketieteellinen ja tekninen informaatio on valmistajien tai jälleenmyyjien toimittamaa.

Vertailussa mukana olevat yhteistyökumppanit voivat maksaa meille komissiota sivuillamme olevien linkkien kautta tulevista myynneistä. Meille maksettava komissio ei vaikuta millään tavalla tuotteiden kuluttajahintoihin.

Toivomme, että palvelustamme on hyötyä mahdollisimman monelle piilolinssien käyttäjälle ja kiitämme kaikkia palvelun käyttäjiä!

Yhteystiedot

Verkkopalvelua ylläpitää ja kehittää Web-suunnittelu Pokis (Y-tunnus 2455531-8). Ruotsissa toimimme nimellä Linspris.se.

Mikäli sinulla on kysyttävää palvelusta tai haluat esimerkiksi raportoida sivuilla olevasta virheestä, voit ottaa ylläpitoon yhteyttä sähköpostitse info@linssinhinta.fi.

Jaa ystävillesi: