Shopping4net on vuonna 1999 perustettu ruotsalainen yritys, joka toimi alunperin nimellä Lenses4net. Se oli yksi Pohjoismaiden ensimmäisistä piilolinssejä ja linssitarvikkeita netissä myyvistä yrityksistä. Yrityksen laajentaessa valikoimaansa myös muihin tuoteryhmiin, verkkokaupan nimi muutettiin nykyiseen muotoonsa: Shopping4net.

Nykyään Shopping4net toimii 12 maassa painottuen Pohjois- ja Keski-Eurooppaan, ja se myy piilolinssien ohella muun muassa kauneudenhoitotuotteita, luontaistuotteita, ravintolisiä, fitnesstuotteita, kodintuotteita, leluja ja tulostinmusteita. Piilolinssit on edelleen yksi sen tärkeimmistä myyntiartikkeleista.

Shopping4net näkee itsensä verkkotavaratalona, jossa eri ”kauppojen” tuotteet poimitaan samaan ostoskoriin ja maksetaan ”samalle kassalle”. Käytännössä se ei kuitenkaan eroa mitenkään isojen tavaratalojen ja kauppaketjujen verkkokaupoista, joissa tuotteiden kirjo on laaja.

Yrityksenä Shopping4net vakuuttaa panostavansa laatuun, laajaan valikoimaan huolellisesti valittuja tuotteita, parhaisiin hintoihin ja nopeisiin toimituksiin. Asiakkailleen se haluaa olla edullinen, turvallinen ja helppo vaihtoehto. Tavoitteisiin se kertoo pyrkivänsä järkevien ratkaisujen, henkilökohtaisen panostuksen ja jatkuvan uudistumisen kautta.

Onko Shopping4net luotettava verkkokauppa?

Koska olet täällä, mietit varmasti onko Shopping4net luotettava kauppa ja onko sieltä turvallista tilata linssejä.

Shopping4net on palvellut piilolinssien käyttäjiä jo vuodesta 1999, se toimii tänä päivänä 12 maassa ja sillä on yli 400 000 tyytyväistä asiakasta, joten sillä todellakin on kokemusta alalta.

Shopping4net.com on saanut todellisten asiakkaiden kokemuksia keräävässä TrustPilot-palvelussa arvosanan hyvä (3,9/5) perustuen tätä kirjoittaessa 70 arvosteluun.

Positiivissa arvosteluissa verkkokauppaa on kehuttu muun muassa helposta ja sujuvasta tilaamisesta ja nopeista toimituksista. Negatiiviset arvostelut ovat liittyneet yleensä pitkittyneisiin toimitusaikoihin ja laskulla tilattaessa laskutusongelmiin.

Kohtuullinen linssivalikoima, monissa myös halvin vaihtoehto

Shopping4netin piilolinssivalikoima kattaa kaikki linssityypit: kertakäyttöiset, viikkolinssit ja kuukausilinssit, erilaiset erikoislinssit, kuten hajataiton korjaamiseen tarkoitetut tooriset linssit, ikänäön korjaamiseen tarkoitetut moniteholinssit, sekä värilliset linssit, hoitonesteet ja silmätipat.

Muista optisen alan tuotteista verkkokaupasta löytyy myös pieni valikoima aurinkolaseja ja lukulaseja.

Shopping4netin piilolinssiosasto

Piilolinssien osalta valikoima kattaa suurinpiirtein samat tunnettujen valmistajien (Johnson & Johnson, CooperVision, Alcon ja Bausch+Lomb) alkuperäistuotteet, kuin muissakin ruotsalaisissa piilolinssikaupoissa. Käytännössä Shopping4netistä löytyy yli 90 % Suomessa optikkojen määräämistä piilolinsseistä.

Onko Shopping4net sitten edullinen?

Vastaus on kyllä ja ei, koska asia ei ole aivan yksinkertainen. Piilolinssiverkkokauppojen kesken vallitsee kova kilpailu ja hinnat vaihtelevat paljon jopa päivittäisellä tasolla.

Otetaan esimerkiksi kolme suosittua piilolinssibrändiä: Biofinity, 1-Day Acuvue Moist ja Dailies AquaComfort Plus.

Biofinity (6 linssiä)

 • Shopping4net – 29,99 € (edullisin)
 • Alensa – 37,49 €
 • Lenson – 37,72 €
 • Instru – 43,20 €
 • Silmäasema – 44,90 €
 • Specsavers 48,00€

1-Day Acuvue Moist (30 linssiä)

 • Shopping4net – 21,99 € (edullisin)
 • Instru – 23,25 €
 • Lenson – 25,72 €
 • LensWay – 26,52 €
 • Silmäasema – 29,90 €
 • Specsavers – 26,50 €

Dailies AquaComfort Plus (30 linssiä)

 • Synsam – 16,00 € (edullisin)
 • Shopping4net  – 16,99 €
 • SmartBuyGlasses – 19,29 €
 • Mister Spex – 19,85 €
 • Instru – 20,25 €
 • Silmäasema – 29,90 €

Kuten yltä huomataan, oli Shopping4net edullisin nettikauppa kahdessa kolmesta satunnaisesti valitusta piilolinssimerkistä.

Huom. Hintavertailu on tehty 1/2020 ja siinä on mukana kaikki Googlessa kyseisen tuotteen nimellä haettaessa hakutuloksissa ensimmäisellä sivulla olevat nettikaupat. Hinnoissa ei ole huomioita mahdollisia toimituskuluja (Shopping4netissä toimitus on ilmainen yli 15 euron tilauksille).

Piilolinssien hinnat vaihtelevat paljon ja edullisin ostopaikka ei ole aina sama. Löydät päivän edullisimman hinnan aina Linssinhinta.fi-palvelusta.

Shopping4netistä tilaaminen

Olemme tehneet Shopping4netille useita testitilauksia ja tuotteet ovat aina tulleet perille oikein ja hyväksyttävässä ajassa.

Shopping4netiltä tilaaminen edellyttää aina asiakkuutta ja käyttäjätilin luomista.

Maksutavat:

 • Visa-, Visa Electron, MasterCard- ja Maestro-luottokortit
 • Lasku (maksuehto 15 päivää)
 • Joustava osamaksu (vuosikorko 29 %)

Maksuliikenne on suojattu turvallisella SSL-salauksella, eikä korttitietoja tallenneta saajalle.

Toimitustavat ja -kulut:

Shopping4net tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiin riippumatta siitä, ostatko yhden vain useamman tuotteen kerralla. Ilmainen toimitus koskee kuitenkin vain yli 15 euron tilauksia. Alle 15 euron tilauksille toimitus on 1,90 euroa.

Ennen klo 16.00 tehdyt ja varastosta löytyvät tilaukset lähetetään saman päivän aikana. Tilausvahvistus lähetetään asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Toimitusajat:

Verkkokauppa lupaa 1-4 arkipäivän toimitusajan varastotuotteille ja 3-5 arkipäivän toimitusajan tilaustuotteille sillä varauksella, että tilatut tuotteet eivät ole loppuneet myös tavarantoimittajalta.

Palautusoikeus:

Kuluttajana sinulla on 14 päivän palautusoikeus palauttaa ostamasi tuotteet, jotka ovat avaamattomia ja myyntikunnossa. Mahdolliset asiakkaasta johtuvat kuljetusvahingot veloitetaan asiakkaalta. Asiakas maksaa itse palautuksista aiheutuvat kulut. Palautusoikeus ei koske yrityksiä.

Alennuskoodit:

Shopping4netille on tarjolla alennuskoodeja erittäin harvoin jos ollenkaan. Julkaisemme kaikki Shopping4net-alennuskoodit sivuillamme ja löydät ne tuotesivujen hintavertailutaulukoista.

Yhteenveto

Shopping4net on ruotsalainen verkkokauppa, joka on myynyt piilolinssejä netissä jo vuodesta 1999 lähtien. Verkkokaupasta löytyy useimmat suomalaisten optikkojen määräämät piilolinssit ja se on meidän ja asiakkaiden kokemuksia keräävien palvelujen mukaan luotettava ja usein myös edullisin paikka tilata piilolinssit netistä.

Shopping4net on useimmissa linssibrändeissä edullisempi kuin optikkoketjujen verkkokaupat ja yllättävän monessa myös halvempi kuin pelkästään verkossa toimivat kilpailijansa. Lisäksi sen toimituskulut ovat aina ilmaiset koskien yli 15 euron tilauksia.

Yhteystiedot

Shopping4net
SE-438 81 Landvetter
RUOTSI

Org. nro. 556823-3604

Asiakaspalvelu:

Puh. 0800 9 18486 / +46317120103
Email. info@shopping4net.com

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16 (lounastauko klo 13-14). Sähköposteihin pyritään vastaamaan 24 tunnin kuluessa.

Jaa ystävillesi: