LensWay on ruotsalainen optisen alan verkkokauppa, jonka perustivat Daniel Mühlbach ja Herman Ofenböck vuonna 2000. Nykyään se on Skandinavian suurin optiikka-alan verkkokauppa. Sen missio on yksinkertainen: auttaa ihmisiä näkemään paremmin. LensWay myy korkealaatuisia optiikka-alan tuotteita ja lupaa helpon käytettävyyden, edullisen hinnat ja nopeat toimitukset. LensWay toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

LensWay on osa LensWay Group AB:ta, jonka omistaa kansainvälinen silmäoptiikkayhtiö Essilor. Vuonna 2015 Essilor palkittiin 50 kansainvälisen yrityksen joukossa yrityksenä, joka ”pyrkii muuttamaan maailmaa”. Muita LensWay Group AB:n tytäryhtiöitä ovat muun muassa Lenson ja aikaisemmin myös YourLenses.

Yritys myy vain maailman johtavien valmistajien alkuperäislinssejä, mukaan lukien Alcon, Bausch & Lomb, Johnson & Johnson ja CooperVision. Isojen varastotilojen ansiosta siltä löytyy varastostaan suurin osa linsseistä eri parametreillä ja 95 prosenttia piilolinssitilauksista voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa tilauksesta.

Tavallisten kertakäyttö- ja kuukausilinssien lisäksi verkkokaupasta löytyy toorisia linssejä, moniteholinssejä ja värillisiä linssejä sekä piilolinssitarvikkeita, kuten piilolinssien hoitonesteitä, silmien kostutustippoja ja linssikoteloita. Piilolinssien lisäksi LensWayn verkkokaupasta löytyy satoja tuotteita sisältävä silmälasikehysvalikoima ja muutamia kymmeniä aurinkolaseja (mm. C. Jacobsen).

LensWay.fi on saanut arvosanan 4,1/5 (hyvä) käyttäjäkokemuksia keräävässä TrustPoint-palvelussa.

Valikoima:

Maksutavat:

  • Verkkopankkien suoramaksut
  • Visa- ja MasterCard-luottokortit
  • Klarna-lasku, -osamaksu ja -tili

Toimitusajat ja -kulut:

  • Toimituskulut 5 € tilauksen koosta riippumatta
  • 95 % tilauksista lähetetään 24 tunnin kuluessa. Tarkempaa toimitusaikaa ei anneta.
  • Tilaustuotteiden osalta toimitusaika on 1-3 viikkoa.

Asiakaspalvelu:

Puh. 0800 – 11 33 55 (arkisin klo 9.00-17.30)

Yhteystiedot:

LensWay
Box 1290
16429 Kista
RUOTSI

Org.nr: 27245664

www.lensway.fi

Jaa ystävillesi: