Alensa on optisen alan verkkokauppa, joka myy pääasiassa piilolinssejä ja linssitarvikkeita, silmälaseja ja aurinkolaseja. Koska olet täällä, olet saannut miettiä onko Alensa.fi luotettava kauppa ja onko sieltä turvallista tilata?

Alensan taustalla on tsekkiläinen Alensa s.r.o. -niminen yhtiö, joka on toiminut vuodesta 2004 lähtien. Ensimmäiset nettikaupat se avasi vuonna 2007 Tšekkiin, Slovakiaan ja Itävaltaan, ja on sittemmin laajentunut 29 maahan Euroopassa.

Alensa-verkosto

Alensa toimii lähes koko Euroopassa.

Alensa myy vain alkuperäistuotteita, jotka se hankkii niiden valtuutetuilta valmistajilta. Ne ovat siis täysin samoja tuotteita kuin, mitä optikkoliikkeet ja suuret tunnetut jälleenmyyjät myyvät.

Yli vuosikymmenen kestäneen verkkoliiketoiminnan aikana se on kerännyt tietoa ja kokemusta, jotka ovat auttaneet sitä saavuttamaan laajan tuotevalikoiman, omistautuneen asiakaspalvelun sekä tuhansia tyytyväisiä asiakkaita.

Laaja valikoima ja edulliset hinnat

Kuvakaappaus Alensa.fi-verkkokaupasta 3.1.2020

Alensalla on käytössään suuri varasto, jossa sillä on jatkuvasti yli 500 000 piilolinssipakettia. Kuluttajille tämä näyttäytyy erittäin positiivisena asiana, koska suurin osa piilolinsseistä eri vahvuuksilla ja harvinaisemmillakin parametreilla on usein suoraan saatavilla varastosta. Verkkokauppa käsitteleekin kuukausittain noin 100 000 tilausta.

Yritys haluaa pitää huolen siitä, että se voi tarjota asiakkailleen laadukkaita tuotteita, nopeat toimituksen ja erinomaisen asiakaspalvelun, mutta myös markkinoiden edullisimmat hinnat.

Alensa toimii pelkästään netissä, joten sen operatiiviset kulut ovat matalat. Lisäksi se ostaa isoja tuote-eriä maailman suurimmilta valmistajilta ja kaikki suurien sisäänostojen tuottamat alennukset pyritään siirtämään tuotteiden hintoihin, mikä tarkoittaa halvempia hintoja myös kuluttajille.

Halvimman hinnan takuu

Valmiiksi edullisten hintojen lisäksi Alensalla on käytössään halvimman hinnan takuu. Se tarkoittaa, että mikäli löydät saman tuotteen muualta edullisemmalla, saat palkinnoksi saman hinnan ja kaupan päälle ilmaisen lahjan.

Huomaathan, että huomautus halvemmasta hinnasta on tehtävä ennen tilauksen lähettämistä ja tuotteen tulee olla identtinen vertailutuotteen kanssa nimen, brändin ja linssien lukumäärän suhteen. Hintatakuu koskee vain suomalaisia verkkokauppoja, eikä lainkaan alennushintaisia tuotteita.

Ilmaiset lahjat

Tilaamalla kerralla enemmän voit saada tilaukseesi ilmaisen lahjan tai kaupanpäällisen.

Esimerkiksi tätä kirjoitettaessa Alensa tarjoaa yli 80 euron tilauksiin kaupan päälle tilaajalahjan, jonka voi valita seuraavista:

 • Detox Peel-Off -naamio,
 • Dermacol ultraTech -ripsiväri tai
 • Dermacol Hyaluron silmä- ja huuliryppyjen täytevoide.

Käyttäjien kokemuksia

Alensa.fi on saanut käyttäjien arvosteluja keräävässä TrustPilot-palvelussa arvion erinomainen (4,7/5), mikä on jopa piilolinssikaupaksi (jotka yleisesti ottaen toimivat hyvin) poikkeuksellisen hyvä arvostelu.

Alensalta tilaaminen

Olemme tehneet Alensalle useita testitilauksia ja voimme vakuuttaa, että tuotteet ovat aina tulleet perille kohtuullisessa ajassa.

Maksutavat

 • Luottokortit (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro)
 • PayPal
 • Tilisiirto ennakkoon

Korttimaksut on suojattu turvallisella SSL-salauksella.

Toimitustavat ja -kulut

 • Postin Economy-kirje 4,90 €
 • Postin Priority-kirje 5,90 €
 • DHL-toimitus 6,90 €

Toimitus on ilmainen yli 70 euron tilauksille ennen toimituskuluja.

Toimitusajat

Alensa lähettää kaikki tilaukset Tšekin tasavallassa sijaitsevasta logistiikkakeskuksestaan.

 • Posti Economy 3-8 arkipäivää
 • Posti Priority 2-3 arkipäivää
 • DHL 1-2 arkipäivää

Toimitusaika lasketaan lähetyspäivästä. Mikäli teet tilauksen arkipäivänä ennen klo 12, se lähetetään jo saman päivän aikana. Klo 12 jälkeen vastaanotetut tilaukset lähetetään seuraavana arkipäivänä.

Tilisiirtona maksetut tilaukset lähetetään vasta, kun maksu on kirjautunut saapuneeksi.

Alennuskoodit

Alensalle on silloin tällöin tarjolla alennuskoodeja, joilla saa esimerkiksi tietyn prosentuaalisen alennuksen koko tilauksesta tai tietystä tuoteryhmästä, ilmaisia kaupanpäällisiä tai ilmaisen toimituksen.

Julkaisemme alennuskoodit tällä sivulla kunkin tuotteen hintavertailusivulla silloin, kun niitä on tarjolla. Mikäli alennuskoodia ei löydy tuotesivulta, sellaista ei todennäköisesti ole juuri tällä hetkellä saatavilla.

Yhteenveto

Alensa on tsekkiläinen piilolinssikauppa, jonka suomenkielinen verkkokauppa Alensa.fi on luotettava paikka tilata piilolinssit netistä.

Sillä on erittäin laaja valikoima piilolinssituotteita, ja useimmat linssit harvinaisillakin parametreilla löytyy suoraan varastosta.

Verkkokaupassa on myynnissä myös sellaisia merkkejä, mitä muista piilolinssikaupoista ei saa, kuten tsekkiläiset TopVue-tuotteet, sekä hyviä yhdistelmätarjouksia (esim. ostamalla piilolinssit, voit saada alennusta linssinesteestä).

Alensa on hintavertailumme mukaan edullisin ostopaikka useille piilolinsseille, mutta hinnat vaihtelevat jatkuvasti, joten suosittelemme tarkistamaan hinnan aina näiltä sivuilta.

Negatiivisina puolina mainittakoon, että maksutapana verkkokaupassa ei käy suomalaisten verkkopankkien suoramaksut ja asiakaspalvelua on tarjolla vain englanniksi tai ruotsiksi, eikä lainkaan puhelimitse.

Yhteystiedot

Alensa s.r.o.
Stružky 1326/6
198 00 Praha 9

Tsekkiläinen yritystunnus: CZ27179681
Suomalainen Y-tunnus: 2795876–1

Palautusosoite:

Alensa.fi
Korkeakoulunkatu 7
33720 Tampere

Asiakaspalvelu:

info@alensa.fi

Siirry kauppaan -> www.alensa.fi

Toivotamme hyviä piilolinssiostoksia! :)

Jaa ystävillesi: