clariti 1 day toric - Vertaa hintoja

Toorinen kertakäyttölinssi valmistajalta CooperVision
Kuva tuotteesta clariti 1 day toric

Clariti 1 day toric on CooperVisionin valmistama kertakäyttölinssi, joka sisältää näönkorjauksen liki- ja kaukonäköisyyden lisäksi hajataiton korjaamiseen. Se on markkinoiden ainoa silikonihydrogeelistä valmistettu kertakäyttölinssi hajataitteisuudesta kärsiville. Clariti 1 day toric valittiin vuoden piilolinssituotteeksi vuonna 2012.

Patentoidun AquaGen-teknologian avulla tavallisesti vettä hylkivät silikonimolekyylit muunnetaan vettä imeviksi. Näin saadaan linssi, joka imee ja sitoo vettä tarjoten korkean nestepitoisuuden, jatkuvan kostutuksen ja erinomaisen mukavuuden. Luonnollisesti linssit tarjoavat käyttäjilleen myös kaikki kertakäyttölinssien edut: Niitä ei tarvitse puhdistaa ja säilöä piilolinssinesteeseen, vaan linssit hävitetään päivän päätteeksi ja seuraavalla kerralla otetaan uusi pari käyttöön.

OminaisuusArvo
Vaihtoväli1 päivä
Voimakkuus (PWR)-9.00...+4.00 D
Kaarevuus (BC)8.6 mm
Halkaisija (DIA)14.3 mm
Sylinteri (CYL)-0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Akseli (AX)10-180°
Materiaalisomofilcon A
Vesipitoisuus56 %
Hapenläpäisy57 Dk/t
UV-suojaKyllä
Käsittelyvärjäys-
Oikein-/väärinpäinmerkintä-
Pakkaus5 tai 30 linssiä

Tuotteen clariti 1 day toric hintavertailu

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen clariti 1 day toric hinnat eri myyjiltä edullisimmasta kalleimpaan.

Päivän parhaan hinnan 28.92 € tarjoaa LensWay.fi.

Kauppa Hinta
sis. toimitus *
Linkki
LensWay.fi
LensWay.fi
 € Kauppaan »
Alensa.fi
Alensa.fi
 € Kauppaan »
Lenson.fi
Lenson.fi
 € Kauppaan »
Silmäasema
Silmäasema
 € Kauppaan »
SmartBuyGlasses.fi
SmartBuyGlasses.fi
 € Kauppaan »
Mister Spex
Mister Spex
 € Kauppaan »

Tietoa hinnoista ja hintavertailusta

* Hinta sisältää mahdolliset toimituskulut myyjän edullisinta toimitustapaa käytettäessä. Hinnassa huomioidaan myös mikäli kokonaisostos on riittävä ilmaiselle toimitukselle ostaessasi yhden (1) kappaleen kyseistä tuotetta. Huomaa, että voit saada ilmaisen toimituksen tilatessasi useampia tuotteita samalla kertaa. Katso verkkokauppojen toimituskulut ja ilmaisen toimituksen rajat.

Suurin osa hinnoista päivittyy automaattisesti kerran vuorokaudessa ja loput noin kerran viikossa, mutta tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Varmista lopullinen hinta myyjän sivuilta ennen tilauksen tekemistä.

Osa piilolinssien ja tarvikkeiden hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat alennetun hinnan siirtymällä kauppaan sivuillamme olevien linkkien kautta.

Verkkokauppojen toimituskulut ja ilmaisen toimituksen rajat:

KauppaToimituskulutIlmaisen toimituksen raja
Shopping4net0 €0 €
Silmäasema2,90-4,90 €-
SmartBuyGlasses3,99 €Yli 65 €
Alensa4,90-6,90 €Yli 70 €
Lenson5,00 €-
LensWay5,00 €-
Mister Spex5,00 €Yli 49 €

Emme vastaa mahdollisista virheistä sivuillamme. Voit raportoida virheistä osoitteeseen info@linssinhinta.fi

Tärkeää tietoa piilolinsseistä ja niiden ostamisesta netistä

 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite (2007/47/EY), ja piilolinssien käyttö edellyttää aina silmälääkärin tai laillistetun optometristin antaman, voimassa olevan piilolinssimääräyksen.
 • Silmien terveyden kannalta on erittäin tärkeää, että käytät piilolinssejäsi vain silmäasiantuntijan määrämällä tavalla. Hän kertoo sinulle piilolinssien käyttöön liittyvistä riskeistä ja antaa linssien käsittely- ja hoito-ohjeet. Opit myös linssien asettamisen ja pois ottamisen.
 • Noudata piilolinssien ja piilolinssien hoitonesteiden käytössä aina valmistajan käyttöohjeita sekä silmäasiantuntijan määräämiä vaihtovälejä, käyttöaikoja ja käsittelyohjeita.
 • Sinun tulee olla tietoinen, että piilolinssien ja piilolinssinesteiden asianmukainen käyttö on välttämätöntä näiden tuotteiden turvalliselle käytölle. Piilolinsseihin tai hoitonesteisiin liittyvät ongelmat voivat johtaa vakaviin silmävaurioihin.
 • Lopeta piilolinssien käyttö ja ota yhteyttä optikkoosi jos sinulla ilmenee jotain seuraavista ongelmista: silmän tai silmäluomen tulehdus, silmäsairaus tai -vamma, sarveiskalvoon, sidekalvoon tai silmäluomiin vaikuttava poikkeavuus, epämukavuuden tunne silmissä tai erittäin kuivat silmät.
 • Lopeta piilolinssien käyttö ja ota yhteyttä optikkoosi jos sinulla on allergisia reaktioita, jotka voivat johtua tai pahenevat johtuen piilolinssien tai hoitonesteiden käytöstä, silmäsi punoittavat, vuotavat runsaasti, ovat kipeät ja valoherkät.
 • Pese ja huuhtele kätesi ennen linssien käsittelyä. Laita linssit silmiin ennen meikkaamista. Älä koske piilolinsseihin käsillä, joissa on vierasta materiaalia.
 • Piilolinssejä ei tule altistaa kosketukseen veden kanssa, sillä se voi lisätä mikro-organismien aiheuttamien vakavien silmätulehdusten riskiä, joka voi pahimmillaan johtaa näkökyvyn menettämiseen.
 • Älä käytä piilolinssejä nukkuessa pois lukien tarkoitukseen sopivat yötäpäiväälinssit.
 • UV-säteilyä suodattavat piilolinssit tarjoavat jonkin verran lisäsuojaa haitallista ultraviolettisäteilyä vastaan, mutta ne eivät korvaa UV-suojalaseja tai aurinkolaseja.
 • Älä vaihda piilolinssimerkkiä itse. Kaikki linssit, mukaan lukien vahvuudettomat, ns. kosmeettiset linssit, on aina sovitettava optikolla ennen käyttöä.
 • Silmät ja näkö muuttuvat jatkuvasti. Käy säännöllisesti optikolla piilolinssikontrollissa.
Jaa ystävillesi: