TopVue Color - Vertaa hintoja

Värillinen kuukausilinssi vahvuudella tai ilman valmistajalta TopVue
Kuva tuotteesta TopVue Color

Haluatko erilaisen ilmeen joka päivä? Siinä tapauksessa tulet rakastamaan TopVue Color -värillisiä kuukausipiilolinssejä!

TopVue Color on hydrogeelistä valmistettu värillinen kuukausilinssi, joka tarjoaa häikäisevän, mutta luonnollisen ulkonäön. Niiden avulla voit vaihtaa silmiesi värin kokonaan toiseen. Ne on saatavilla monissa upeissa väreissä: ruskea, vihreä, harmaa, sininen, violetti, turkoosi ja hunaja. Osa väreistä on saatavilla ilman vahvuuksia, joten voit käyttää niitä silmälasien kanssa.

Radial Edge -teknologian ansiosta linsseissä on poikkeuksellisen ohuen reunat, jotka vähentävät hankausta silmäluomien kanssa taaten mukavan käytön. Ainutlaatuinen Triple-Tonal -teknologia tarkoittaa, että linssi peittää iiriksen virheettömästi sulautuen linssin väriin sekä pieniin määriin mustaa ja ruskeaa. TopVue Color -linssit tarjoavat myös UV-suojan haitallista ultraviolettisäteilyä vastaan.

Huom! TopVue Color -kuukausilinssien valmistus on loppunut, mutta niitä voi olla saatavana vielä joillakin jälleenmyyjillä. Tutustu TopVue Color daily -kertakäyttölinsseihin.

OminaisuusArvo
Vaihtoväli30 päivää
Voimakkuus (PWR)-1.00...-6.00 D
Kaarevuus (BC)8.5, 8.6 mm
Halkaisija (DIA)14.2 mm
Materiaalimethafilcon A (hydrogeeli)
Vesipitoisuus55 %
Hapenläpäisy28 Dk/t
UV-suojaKyllä
KäsittelyvärjäysEi
Oikein-/väärinpäinmerkintäEi
Pakkaus2 linssiä

Tuotteen TopVue Color hintavertailu

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen TopVue Color hinnat eri myyjiltä edullisimmasta kalleimpaan.

Päivän parhaan hinnan 14.69 € tarjoaa Alensa.fi.

Kauppa Hinta
sis. toimitus *
Linkki
Alensa.fi
Alensa.fi
 € Kauppaan »
Alensa.fi
Alensa.fi
 € Kauppaan »
Alensa.fi
Alensa.fi
 € Kauppaan »
Alensa.fi
Alensa.fi
 € Kauppaan »
Alensa.fi
Alensa.fi
 € Kauppaan »
Alensa.fi
Alensa.fi
 € Kauppaan »
Alensa.fi
Alensa.fi
 € Kauppaan »
Alensa.fi
Alensa.fi
 € Kauppaan »
Alensa.fi
Alensa.fi
 € Kauppaan »
Alensa.fi
Alensa.fi
 € Kauppaan »
Alensa.fi
Alensa.fi
 € Kauppaan »
Alensa.fi
Alensa.fi
 € Kauppaan »

Tietoa hinnoista ja hintavertailusta

* Hinta sisältää mahdolliset toimituskulut myyjän edullisinta toimitustapaa käytettäessä. Hinnassa huomioidaan myös mikäli kokonaisostos on riittävä ilmaiselle toimitukselle ostaessasi yhden (1) kappaleen kyseistä tuotetta. Huomaa, että voit saada ilmaisen toimituksen tilatessasi useampia tuotteita samalla kertaa. Katso verkkokauppojen toimituskulut ja ilmaisen toimituksen rajat.

Suurin osa hinnoista päivittyy automaattisesti kerran vuorokaudessa ja loput noin kerran viikossa, mutta tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Varmista lopullinen hinta myyjän sivuilta ennen tilauksen tekemistä.

Osa piilolinssien ja tarvikkeiden hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat alennetun hinnan siirtymällä kauppaan sivuillamme olevien linkkien kautta.

Verkkokauppojen toimituskulut ja ilmaisen toimituksen rajat:

KauppaToimituskulutIlmaisen toimituksen raja
Shopping4net0 €0 €
Silmäasema2,90-4,90 €-
SmartBuyGlasses3,99 €Yli 65 €
Alensa4,90-6,90 €Yli 70 €
Lenson5,00 €-
LensWay5,00 €-
Mister Spex5,00 €Yli 49 €

Emme vastaa mahdollisista virheistä sivuillamme. Voit raportoida virheistä osoitteeseen info@linssinhinta.fi

Tärkeää tietoa piilolinsseistä ja niiden ostamisesta netistä

 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite (2007/47/EY), ja piilolinssien käyttö edellyttää aina silmälääkärin tai laillistetun optometristin antaman, voimassa olevan piilolinssimääräyksen.
 • Silmien terveyden kannalta on erittäin tärkeää, että käytät piilolinssejäsi vain silmäasiantuntijan määrämällä tavalla. Hän kertoo sinulle piilolinssien käyttöön liittyvistä riskeistä ja antaa linssien käsittely- ja hoito-ohjeet. Opit myös linssien asettamisen ja pois ottamisen.
 • Noudata piilolinssien ja piilolinssien hoitonesteiden käytössä aina valmistajan käyttöohjeita sekä silmäasiantuntijan määräämiä vaihtovälejä, käyttöaikoja ja käsittelyohjeita.
 • Sinun tulee olla tietoinen, että piilolinssien ja piilolinssinesteiden asianmukainen käyttö on välttämätöntä näiden tuotteiden turvalliselle käytölle. Piilolinsseihin tai hoitonesteisiin liittyvät ongelmat voivat johtaa vakaviin silmävaurioihin.
 • Lopeta piilolinssien käyttö ja ota yhteyttä optikkoosi jos sinulla ilmenee jotain seuraavista ongelmista: silmän tai silmäluomen tulehdus, silmäsairaus tai -vamma, sarveiskalvoon, sidekalvoon tai silmäluomiin vaikuttava poikkeavuus, epämukavuuden tunne silmissä tai erittäin kuivat silmät.
 • Lopeta piilolinssien käyttö ja ota yhteyttä optikkoosi jos sinulla on allergisia reaktioita, jotka voivat johtua tai pahenevat johtuen piilolinssien tai hoitonesteiden käytöstä, silmäsi punoittavat, vuotavat runsaasti, ovat kipeät ja valoherkät.
 • Pese ja huuhtele kätesi ennen linssien käsittelyä. Laita linssit silmiin ennen meikkaamista. Älä koske piilolinsseihin käsillä, joissa on vierasta materiaalia.
 • Piilolinssejä ei tule altistaa kosketukseen veden kanssa, sillä se voi lisätä mikro-organismien aiheuttamien vakavien silmätulehdusten riskiä, joka voi pahimmillaan johtaa näkökyvyn menettämiseen.
 • Älä käytä piilolinssejä nukkuessa pois lukien tarkoitukseen sopivat yötäpäiväälinssit.
 • UV-säteilyä suodattavat piilolinssit tarjoavat jonkin verran lisäsuojaa haitallista ultraviolettisäteilyä vastaan, mutta ne eivät korvaa UV-suojalaseja tai aurinkolaseja.
 • Älä vaihda piilolinssimerkkiä itse. Kaikki linssit, mukaan lukien vahvuudettomat, ns. kosmeettiset linssit, on aina sovitettava optikolla ennen käyttöä.
 • Silmät ja näkö muuttuvat jatkuvasti. Käy säännöllisesti optikolla piilolinssikontrollissa.

Samankaltaisia tuotteita

Kuva tuotteesta TopVue Color daily

TopVue Color daily

Värillinen kertakäyttölinssi vahvuudella tai ilman valmistajalta TopVue

alk. 11.80 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi: