TopVue Blue Blocker - Vertaa hintoja

Kertakäyttöinssi valmistajalta TopVue
Kuva tuotteesta TopVue Blue Blocker

TopVue Blue Blocker -piilolinssien 55 % vesikylläisyys yhdistettynä Aqua Safety Shield Layers (ASSL) -teknologiaan pitävät huolen, että linssit pysyvät mukavina ja luonnollisina käyttää koko päivän ajan.

Mikä tekee TopVue Blue Blocker -piilolinsseistä erityiset on niiden kyky suodattaa monenlaisten digitaalisten laitteiden ja näyttöjen lähettämää sinistä valoa. Nykyään altistumme television, matkapuhelimien, tietokoneiden, e-kirjojen lukulaitteiden ja muiden digitaalilaitteiden johdosta liialliselle määrälle keinotekoista sinistä valoa. Se aiheuttaa silmien väsymistä, uni-valverytmin häiriöitä ja äärimmäisissä tapauksissa ikääntymiseen liittyvää silmänpohjan rappeumaa ja verkkokalvon vaurioita.

TopVue Blue Blocker -kertakäyttölinssit suodattavat 16 % kaikesta sinisestä valosta, jonka aallonpituu on 380-500 nm. Lisäksi niissä on sisäänrakennettu UV-suoja, joka tarjoaa lisäsuojaa haitallista UVA- ja UVB-säteilyä vastaan.

Ominaisuus Arvo
Vaihtoväli1 päivä
Voimakkuus (PWR)-10.00...+6.00 D
Kaarevuus (BC)8.6 mm
Halkaisija (DIA)14.2 mm
Materiaalimethafilcon A
Vesipitoisuus55 %
Hapenläpäisy20 Dk/t
UV-suojaKyllä
Käsittelyvärjäys-
Oikein-/väärinpäinmerkintä-
Pakkaus3, 30, 90 tai 180 linssiä

Tuotteen TopVue Blue Blocker hintavertailu

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen TopVue Blue Blocker hinnat eri myyjiltä edullisimmasta kalleimpaan.

Päivän parhaan hinnan 8.59 € tarjoaa Alensa.fi.

Kauppa Hinta
sis. toimitus *
Linkki
Alensa.fi
Alensa.fi
 € Kauppaan »
Alensa.fi
Alensa.fi
 € Kauppaan »
Alensa.fi
Alensa.fi
 € Kauppaan »
Alensa.fi
Alensa.fi
 € Kauppaan »

Tietoa hinnoista ja hintavertailusta

* Hinta sisältää mahdolliset toimituskulut myyjän edullisinta toimitustapaa käytettäessä. Hinnassa huomioidaan myös mikäli kokonaisostos on riittävä ilmaiselle toimitukselle ostaessasi yhden (1) kappaleen kyseistä tuotetta. Huomaa, että voit saada ilmaisen toimituksen tilatessasi useampia tuotteita samalla kertaa. Katso verkkokauppojen toimituskulut ja ilmaisen toimituksen rajat.

Suurin osa hinnoista päivittyy automaattisesti kerran vuorokaudessa ja loput noin kerran viikossa, mutta tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Varmista lopullinen hinta myyjän sivuilta ennen tilauksen tekemistä.

Osa piilolinssien ja tarvikkeiden hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat alennetun hinnan siirtymällä kauppaan sivuillamme olevien linkkien kautta.

Verkkokauppojen toimituskulut ja ilmaisen toimituksen rajat:

KauppaToimituskulutIlmaisen toimituksen raja
Shopping4net0 €0 €
Silmäasema2,90-4,90 €-
SmartBuyGlasses3,99 €Yli 65 €
Alensa4,90-6,90 €Yli 70 €
Lenson5,00 €-
LensWay5,00 €-
Mister Spex5,00 €Yli 49 €

Emme vastaa mahdollisista virheistä sivuillamme. Voit raportoida virheistä osoitteeseen info@linssinhinta.fi

Tärkeää tietoa piilolinsseistä ja niiden ostamisesta netistä

 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite (2007/47/EY), ja piilolinssien käyttö edellyttää aina silmälääkärin tai laillistetun optometristin antaman, voimassa olevan piilolinssimääräyksen.
 • Silmien terveyden kannalta on erittäin tärkeää, että käytät piilolinssejäsi vain silmäasiantuntijan määrämällä tavalla. Hän kertoo sinulle piilolinssien käyttöön liittyvistä riskeistä ja antaa linssien käsittely- ja hoito-ohjeet. Opit myös linssien asettamisen ja pois ottamisen.
 • Noudata piilolinssien ja piilolinssien hoitonesteiden käytössä aina valmistajan käyttöohjeita sekä silmäasiantuntijan määräämiä vaihtovälejä, käyttöaikoja ja käsittelyohjeita.
 • Sinun tulee olla tietoinen, että piilolinssien ja piilolinssinesteiden asianmukainen käyttö on välttämätöntä näiden tuotteiden turvalliselle käytölle. Piilolinsseihin tai hoitonesteisiin liittyvät ongelmat voivat johtaa vakaviin silmävaurioihin.
 • Lopeta piilolinssien käyttö ja ota yhteyttä optikkoosi jos sinulla ilmenee jotain seuraavista ongelmista: silmän tai silmäluomen tulehdus, silmäsairaus tai -vamma, sarveiskalvoon, sidekalvoon tai silmäluomiin vaikuttava poikkeavuus, epämukavuuden tunne silmissä tai erittäin kuivat silmät.
 • Lopeta piilolinssien käyttö ja ota yhteyttä optikkoosi jos sinulla on allergisia reaktioita, jotka voivat johtua tai pahenevat johtuen piilolinssien tai hoitonesteiden käytöstä, silmäsi punoittavat, vuotavat runsaasti, ovat kipeät ja valoherkät.
 • Pese ja huuhtele kätesi ennen linssien käsittelyä. Laita linssit silmiin ennen meikkaamista. Älä koske piilolinsseihin käsillä, joissa on vierasta materiaalia.
 • Piilolinssejä ei tule altistaa kosketukseen veden kanssa, sillä se voi lisätä mikro-organismien aiheuttamien vakavien silmätulehdusten riskiä, joka voi pahimmillaan johtaa näkökyvyn menettämiseen.
 • Älä käytä piilolinssejä nukkuessa pois lukien tarkoitukseen sopivat yötäpäiväälinssit.
 • UV-säteilyä suodattavat piilolinssit tarjoavat jonkin verran lisäsuojaa haitallista ultraviolettisäteilyä vastaan, mutta ne eivät korvaa UV-suojalaseja tai aurinkolaseja.
 • Älä vaihda piilolinssimerkkiä itse. Kaikki linssit, mukaan lukien vahvuudettomat, ns. kosmeettiset linssit, on aina sovitettava optikolla ennen käyttöä.
 • Silmät ja näkö muuttuvat jatkuvasti. Käy säännöllisesti optikolla piilolinssikontrollissa.

Samankaltaisia tuotteita

Kuva tuotteesta TopVue Daily

TopVue Daily

Kertakäyttölinssi valmistajalta TopVue

alk. 11.89 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta TopVue Elite+

TopVue Elite+

Kertakäyttölinssi valmistajalta TopVue

alk. 13.59 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta TopVue One+

TopVue One+

Kertakäyttölinssi valmistajalta TopVue

alk. 8.89 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi: