SofLens Multi-Focal - Vertaa hintoja

Progressiivinen kuukausilinssi valmistajalta Bausch & Lomb
Kuva tuotteesta SofLens Multi-Focal

Luulitko, että ikänäkö (presbyopia) ja lukulasit tarkoittavat, että joudut luopumaan piilolinsseistä? Ei suinkaan.

Bausch + Lombin valmistamat SofLens Multi-Focal -piilolinssit muuttavat tapaa, miten ikänäöstä kärsivät näkevät, sillä niiden ainutlaatuinen Natra-Sight -optiikka on suunniteltu tarjoamaan tarkka ja terävä näkö lähelle, kauas ja kaikille välietäisyyksille.

SofLens Multi-Focal on suunniteltu vähentämään haloefektejä ja häikäisyä varmistaen samalla, että silmät pysyvät terveen kosteina ja ärsytykseltä vapaana pitämällä yllä korkeaa kosteutta koko päivän ajan. Linssin sileä pinta asettuu silmään turvallisesti ja vastustaa proteiinikerrostumia tarjoten selkeän ja mukavan näkökokemuksen.

Tämä progressiivinen linssi sopii ikänäöstä kärsiville, joilla esiintyy kuivasilmäisyyttä piilolinssien käytöstä johtuen. Kevytvärjäyksen ansiosta linssejä on helppo käsitellä ja kerrostumia estävä materiaali takaa erinomaisen mukavuuden. Näitä moniteholinssejä voidaan käyttää jopa 30 päivää, koska ne puhdistetaan ja säilötään piilolinssien hoitonesteeseen joka ilta.

OminaisuusArvo
Vaihtoväli30 päivää
Voimakkuus (PWR)-7.00...+6.00 D (0.25 D välein)
Kaarevuus (BC)8.5 ja 8.8 mm
Halkaisija (DIA)14.5 mm
Lisävahvuus (ADD)Low +0.75...+1.50 D, High +1.75...+2.50 D
MateriaaliPolymacon
Vesipitoisuus38.6 %
Hapenläpäisy8.4 Dk/t
UV-suojaEi
KäsittelyvärjäysKyllä, vaaleansininen
Oikein-/väärinpäinmerkintäKyllä (B&L)
Pakkaus3 tai 6 linssiä

Tuotteen SofLens Multi-Focal hintavertailu

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen SofLens Multi-Focal hinnat eri myyjiltä edullisimmasta kalleimpaan.

Päivän parhaan hinnan 42.90 € tarjoaa Shopping4net.fi.

Kauppa Hinta
sis. toimitus *
Linkki
Shopping4net.fi
Shopping4net.fi
 € Kauppaan »
LensWay.fi
LensWay.fi
 € Kauppaan »
Alensa.fi
Alensa.fi
 € Kauppaan »
Lenson.fi
Lenson.fi
 € Kauppaan »
Mister Spex
Mister Spex
 € Kauppaan »

Tietoa hinnoista ja hintavertailusta

* Hinta sisältää mahdolliset toimituskulut myyjän edullisinta toimitustapaa käytettäessä. Hinnassa huomioidaan myös mikäli kokonaisostos on riittävä ilmaiselle toimitukselle ostaessasi yhden (1) kappaleen kyseistä tuotetta. Huomaa, että voit saada ilmaisen toimituksen tilatessasi useampia tuotteita samalla kertaa. Katso verkkokauppojen toimituskulut ja ilmaisen toimituksen rajat.

Suurin osa hinnoista päivittyy automaattisesti kerran vuorokaudessa ja loput noin kerran viikossa, mutta tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Varmista lopullinen hinta myyjän sivuilta ennen tilauksen tekemistä.

Osa piilolinssien ja tarvikkeiden hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat alennetun hinnan siirtymällä kauppaan sivuillamme olevien linkkien kautta.

Verkkokauppojen toimituskulut ja ilmaisen toimituksen rajat:

KauppaToimituskulutIlmaisen toimituksen raja
Shopping4net0 €0 €
Silmäasema2,90-4,90 €-
SmartBuyGlasses3,99 €Yli 65 €
Alensa4,90-6,90 €Yli 70 €
Lenson5,00 €-
LensWay5,00 €-
Mister Spex5,00 €Yli 49 €

Emme vastaa mahdollisista virheistä sivuillamme. Voit raportoida virheistä osoitteeseen info@linssinhinta.fi

Tärkeää tietoa piilolinsseistä ja niiden ostamisesta netistä

 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite (2007/47/EY), ja piilolinssien käyttö edellyttää aina silmälääkärin tai laillistetun optometristin antaman, voimassa olevan piilolinssimääräyksen.
 • Silmien terveyden kannalta on erittäin tärkeää, että käytät piilolinssejäsi vain silmäasiantuntijan määrämällä tavalla. Hän kertoo sinulle piilolinssien käyttöön liittyvistä riskeistä ja antaa linssien käsittely- ja hoito-ohjeet. Opit myös linssien asettamisen ja pois ottamisen.
 • Noudata piilolinssien ja piilolinssien hoitonesteiden käytössä aina valmistajan käyttöohjeita sekä silmäasiantuntijan määräämiä vaihtovälejä, käyttöaikoja ja käsittelyohjeita.
 • Sinun tulee olla tietoinen, että piilolinssien ja piilolinssinesteiden asianmukainen käyttö on välttämätöntä näiden tuotteiden turvalliselle käytölle. Piilolinsseihin tai hoitonesteisiin liittyvät ongelmat voivat johtaa vakaviin silmävaurioihin.
 • Lopeta piilolinssien käyttö ja ota yhteyttä optikkoosi jos sinulla ilmenee jotain seuraavista ongelmista: silmän tai silmäluomen tulehdus, silmäsairaus tai -vamma, sarveiskalvoon, sidekalvoon tai silmäluomiin vaikuttava poikkeavuus, epämukavuuden tunne silmissä tai erittäin kuivat silmät.
 • Lopeta piilolinssien käyttö ja ota yhteyttä optikkoosi jos sinulla on allergisia reaktioita, jotka voivat johtua tai pahenevat johtuen piilolinssien tai hoitonesteiden käytöstä, silmäsi punoittavat, vuotavat runsaasti, ovat kipeät ja valoherkät.
 • Pese ja huuhtele kätesi ennen linssien käsittelyä. Laita linssit silmiin ennen meikkaamista. Älä koske piilolinsseihin käsillä, joissa on vierasta materiaalia.
 • Piilolinssejä ei tule altistaa kosketukseen veden kanssa, sillä se voi lisätä mikro-organismien aiheuttamien vakavien silmätulehdusten riskiä, joka voi pahimmillaan johtaa näkökyvyn menettämiseen.
 • Älä käytä piilolinssejä nukkuessa pois lukien tarkoitukseen sopivat yötäpäiväälinssit.
 • UV-säteilyä suodattavat piilolinssit tarjoavat jonkin verran lisäsuojaa haitallista ultraviolettisäteilyä vastaan, mutta ne eivät korvaa UV-suojalaseja tai aurinkolaseja.
 • Älä vaihda piilolinssimerkkiä itse. Kaikki linssit, mukaan lukien vahvuudettomat, ns. kosmeettiset linssit, on aina sovitettava optikolla ennen käyttöä.
 • Silmät ja näkö muuttuvat jatkuvasti. Käy säännöllisesti optikolla piilolinssikontrollissa.
Jaa ystävillesi: