PureVision Toric for Astigmatism - Vertaa hintoja

Toorinen kuukausilinssi valmistajalta Bausch & Lomb
Kuva tuotteesta PureVision Toric for Astigmatism

Luulitko, ettet voi käyttää piilolinssejä, koska kärsit hajataitosta? Väärin. Bausch & Lombin PureVision Toric for Astigmatism on yksilöllisesti hajattaitteisuuden korjaamiseen suunniteltu piilolinssi, joka tarjoaa selkeän ja terävän näön räpäytys räpäytykseltä.

Lo-Torque -muotoilun ansiosta PureVision Toric -linsseissä yhdistyvät poikkeuksellinen vakaus ja näönlaatu, sekä silikonihydrogeelimateriaalin terveysedut. AerGel-materiaalin ansiosta linssit läpäisevät luonnollisen määrän happea pitäen silmät terveinä ja estäen proteiinikerrostumien muodostumista linsseihin pitäen ne mukavina pitkälle iltaan.

PureVision Toric -linssit pysyvät pidempään sileinä, kosteina ja puhtaina taaten erinomaisen mukavuuden, ja niiden peruskaarevuus sopii 95 % käyttäjistä. Lisäksi linssien 30 päivän vaihtoväli on helppo muistaa. Pakkaus sisältää 6 linssiä eli puolen vuoden linssit.

OminaisuusArvo
Vaihtoväli30 päivää
Voimakkuus (PWR)-9.00...+6.00 D
Kaarevuus (BC)8.7 mm
Halkaisija (DIA)14.0 mm
Sylinteri (CYL)-0.75, -1.25, -1.75 ja -2.25 D
Akseli (AX)10-180°
Materiaalibalafilcon A
Vesipitoisuus36 %
Hapenläpäisy101 Dk/t
UV-suojaEi
KäsittelyvärjäysKyllä, vaaleansininen
Oikein-/väärinpäinmerkintäKyllä
Pakkaus6 linssiä

Tuotteen PureVision Toric for Astigmatism hintavertailu

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen PureVision Toric for Astigmatism hinnat eri myyjiltä edullisimmasta kalleimpaan.

Päivän parhaan hinnan 53.67 € tarjoaa Lenson.fi.

Kauppa Hinta
sis. toimitus *
Linkki
Lenson.fi
Lenson.fi
 € Kauppaan »
LensWay.fi
LensWay.fi
 € Kauppaan »

Tietoa hinnoista ja hintavertailusta

* Hinta sisältää mahdolliset toimituskulut myyjän edullisinta toimitustapaa käytettäessä. Hinnassa huomioidaan myös mikäli kokonaisostos on riittävä ilmaiselle toimitukselle ostaessasi yhden (1) kappaleen kyseistä tuotetta. Huomaa, että voit saada ilmaisen toimituksen tilatessasi useampia tuotteita samalla kertaa. Katso verkkokauppojen toimituskulut ja ilmaisen toimituksen rajat.

Suurin osa hinnoista päivittyy automaattisesti kerran vuorokaudessa ja loput noin kerran viikossa, mutta tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Varmista lopullinen hinta myyjän sivuilta ennen tilauksen tekemistä.

Osa piilolinssien ja tarvikkeiden hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat alennetun hinnan siirtymällä kauppaan sivuillamme olevien linkkien kautta.

Verkkokauppojen toimituskulut ja ilmaisen toimituksen rajat:

KauppaToimituskulutIlmaisen toimituksen raja
Shopping4net0 €0 €
Silmäasema2,90-4,90 €-
SmartBuyGlasses3,99 €Yli 65 €
Alensa4,90-6,90 €Yli 70 €
Lenson5,00 €-
LensWay5,00 €-
Mister Spex5,00 €Yli 49 €

Emme vastaa mahdollisista virheistä sivuillamme. Voit raportoida virheistä osoitteeseen info@linssinhinta.fi

Tärkeää tietoa piilolinsseistä ja niiden ostamisesta netistä

 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite (2007/47/EY), ja piilolinssien käyttö edellyttää aina silmälääkärin tai laillistetun optometristin antaman, voimassa olevan piilolinssimääräyksen.
 • Silmien terveyden kannalta on erittäin tärkeää, että käytät piilolinssejäsi vain silmäasiantuntijan määrämällä tavalla. Hän kertoo sinulle piilolinssien käyttöön liittyvistä riskeistä ja antaa linssien käsittely- ja hoito-ohjeet. Opit myös linssien asettamisen ja pois ottamisen.
 • Noudata piilolinssien ja piilolinssien hoitonesteiden käytössä aina valmistajan käyttöohjeita sekä silmäasiantuntijan määräämiä vaihtovälejä, käyttöaikoja ja käsittelyohjeita.
 • Sinun tulee olla tietoinen, että piilolinssien ja piilolinssinesteiden asianmukainen käyttö on välttämätöntä näiden tuotteiden turvalliselle käytölle. Piilolinsseihin tai hoitonesteisiin liittyvät ongelmat voivat johtaa vakaviin silmävaurioihin.
 • Lopeta piilolinssien käyttö ja ota yhteyttä optikkoosi jos sinulla ilmenee jotain seuraavista ongelmista: silmän tai silmäluomen tulehdus, silmäsairaus tai -vamma, sarveiskalvoon, sidekalvoon tai silmäluomiin vaikuttava poikkeavuus, epämukavuuden tunne silmissä tai erittäin kuivat silmät.
 • Lopeta piilolinssien käyttö ja ota yhteyttä optikkoosi jos sinulla on allergisia reaktioita, jotka voivat johtua tai pahenevat johtuen piilolinssien tai hoitonesteiden käytöstä, silmäsi punoittavat, vuotavat runsaasti, ovat kipeät ja valoherkät.
 • Pese ja huuhtele kätesi ennen linssien käsittelyä. Laita linssit silmiin ennen meikkaamista. Älä koske piilolinsseihin käsillä, joissa on vierasta materiaalia.
 • Piilolinssejä ei tule altistaa kosketukseen veden kanssa, sillä se voi lisätä mikro-organismien aiheuttamien vakavien silmätulehdusten riskiä, joka voi pahimmillaan johtaa näkökyvyn menettämiseen.
 • Älä käytä piilolinssejä nukkuessa pois lukien tarkoitukseen sopivat yötäpäiväälinssit.
 • UV-säteilyä suodattavat piilolinssit tarjoavat jonkin verran lisäsuojaa haitallista ultraviolettisäteilyä vastaan, mutta ne eivät korvaa UV-suojalaseja tai aurinkolaseja.
 • Älä vaihda piilolinssimerkkiä itse. Kaikki linssit, mukaan lukien vahvuudettomat, ns. kosmeettiset linssit, on aina sovitettava optikolla ennen käyttöä.
 • Silmät ja näkö muuttuvat jatkuvasti. Käy säännöllisesti optikolla piilolinssikontrollissa.

Samankaltaisia tuotteita

Kuva tuotteesta PureVision2 For Astigmatism

PureVision2 For Astigmatism

Toorinen kuukausi-/yötäpäiväälinssi valmistajalta Bausch & Lomb

alk. 34.29 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi: