Proclear 1 day multifocal - Vertaa hintoja

Progressivinen kertakäyttölinssi valmistajalta CooperVision
Kuva tuotteesta Proclear 1 day multifocal

Jos olet 40-45 -vuotias, olet saattanut huomata, että silmiesi kyky tarkentaa lähellä oleviin kohteisiin on heikentynyt. Kyseessä ei ole sairaus, vaan ikääntymiseen liittyvä ilmiö, jota kutsutaan ikä- tai aikuisnäöksi eli presbyopiaksi.

Proclear 1 day multifocal on CooperVisionin valmistama progressiivinen päivälinssi, jonka ansiosta voit nauttia jälleen tarkasta näöstä riippumatta siitä, mitä teet: lukemisesta, puhelimen käytöstä, tietokoneella työskentelystä, mainostaulun lukemisesta etäältä. Ja koska kyseessä on päivälinssit, otat joka päivä uuden raikkaan parin käyttöön. Tämä on ehdoton etu, mikäli silmät ovat herkät tai kuivuvat piilolinssien käytöstä.

Proclear 1 day -piilolinsseissä hyödynnetään PC-teknologiaa, jonka ansiosta niissä on luonnollinen vastustuskyky kuivuudelle. Ne ovat markkinoiden ainoat piilolinssit, joille Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto on hyväksynyt väittämän: "Voivat tarjota parempaa mukavuutta käyttäjille, joilla esiintyy lievää epämukavuutta tai muita oireita piilolinssien käytöstä johtuvan kuivuuden vuoksi."

OminaisuusArvo
Vaihtoväli1 päivä
Voimakkuus (PWR)-10.00...+6.00 D
Kaarevuus (BC)8.7 mm
Halkaisija (DIA)14.2 mm
Lisävahvuus (ADD)Yksi profiili, 0...+2.50
Materiaaliomafilcon A
Vesipitoisuus60 %
Hapenläpäisy28 Dk/t
UV-suojaEi
KäsittelyvärjäysKyllä
Oikein-/väärinpäinmerkintäEi
Pakkaus30 linssiä

Tuotteen Proclear 1 day multifocal hintavertailu

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Proclear 1 day multifocal hinnat eri myyjiltä edullisimmasta kalleimpaan.

Päivän parhaan hinnan 30.83 € tarjoaa Silmäasema.

Kauppa Hinta
sis. toimitus *
Linkki
Silmäasema
Silmäasema
 € Kauppaan »
Shopping4net.fi
Shopping4net.fi
 € Kauppaan »
Alensa.fi
Alensa.fi
 € Kauppaan »
LensWay.fi
LensWay.fi
 € Kauppaan »
SmartBuyGlasses.fi
SmartBuyGlasses.fi
 € Kauppaan »
Lenson.fi
Lenson.fi
 € Kauppaan »
Mister Spex
Mister Spex
 € Kauppaan »

Tietoa hinnoista ja hintavertailusta

* Hinta sisältää mahdolliset toimituskulut myyjän edullisinta toimitustapaa käytettäessä. Hinnassa huomioidaan myös mikäli kokonaisostos on riittävä ilmaiselle toimitukselle ostaessasi yhden (1) kappaleen kyseistä tuotetta. Huomaa, että voit saada ilmaisen toimituksen tilatessasi useampia tuotteita samalla kertaa. Katso verkkokauppojen toimituskulut ja ilmaisen toimituksen rajat.

Suurin osa hinnoista päivittyy automaattisesti kerran vuorokaudessa ja loput noin kerran viikossa, mutta tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Varmista lopullinen hinta myyjän sivuilta ennen tilauksen tekemistä.

Osa piilolinssien ja tarvikkeiden hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat alennetun hinnan siirtymällä kauppaan sivuillamme olevien linkkien kautta.

Verkkokauppojen toimituskulut ja ilmaisen toimituksen rajat:

KauppaToimituskulutIlmaisen toimituksen raja
Shopping4net0 €0 €
Silmäasema2,90-4,90 €-
SmartBuyGlasses3,99 €Yli 65 €
Alensa4,90-6,90 €Yli 70 €
Lenson5,00 €-
LensWay5,00 €-
Mister Spex5,00 €Yli 49 €

Emme vastaa mahdollisista virheistä sivuillamme. Voit raportoida virheistä osoitteeseen info@linssinhinta.fi

Tärkeää tietoa piilolinsseistä ja niiden ostamisesta netistä

 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite (2007/47/EY), ja piilolinssien käyttö edellyttää aina silmälääkärin tai laillistetun optometristin antaman, voimassa olevan piilolinssimääräyksen.
 • Silmien terveyden kannalta on erittäin tärkeää, että käytät piilolinssejäsi vain silmäasiantuntijan määrämällä tavalla. Hän kertoo sinulle piilolinssien käyttöön liittyvistä riskeistä ja antaa linssien käsittely- ja hoito-ohjeet. Opit myös linssien asettamisen ja pois ottamisen.
 • Noudata piilolinssien ja piilolinssien hoitonesteiden käytössä aina valmistajan käyttöohjeita sekä silmäasiantuntijan määräämiä vaihtovälejä, käyttöaikoja ja käsittelyohjeita.
 • Sinun tulee olla tietoinen, että piilolinssien ja piilolinssinesteiden asianmukainen käyttö on välttämätöntä näiden tuotteiden turvalliselle käytölle. Piilolinsseihin tai hoitonesteisiin liittyvät ongelmat voivat johtaa vakaviin silmävaurioihin.
 • Lopeta piilolinssien käyttö ja ota yhteyttä optikkoosi jos sinulla ilmenee jotain seuraavista ongelmista: silmän tai silmäluomen tulehdus, silmäsairaus tai -vamma, sarveiskalvoon, sidekalvoon tai silmäluomiin vaikuttava poikkeavuus, epämukavuuden tunne silmissä tai erittäin kuivat silmät.
 • Lopeta piilolinssien käyttö ja ota yhteyttä optikkoosi jos sinulla on allergisia reaktioita, jotka voivat johtua tai pahenevat johtuen piilolinssien tai hoitonesteiden käytöstä, silmäsi punoittavat, vuotavat runsaasti, ovat kipeät ja valoherkät.
 • Pese ja huuhtele kätesi ennen linssien käsittelyä. Laita linssit silmiin ennen meikkaamista. Älä koske piilolinsseihin käsillä, joissa on vierasta materiaalia.
 • Piilolinssejä ei tule altistaa kosketukseen veden kanssa, sillä se voi lisätä mikro-organismien aiheuttamien vakavien silmätulehdusten riskiä, joka voi pahimmillaan johtaa näkökyvyn menettämiseen.
 • Älä käytä piilolinssejä nukkuessa pois lukien tarkoitukseen sopivat yötäpäiväälinssit.
 • UV-säteilyä suodattavat piilolinssit tarjoavat jonkin verran lisäsuojaa haitallista ultraviolettisäteilyä vastaan, mutta ne eivät korvaa UV-suojalaseja tai aurinkolaseja.
 • Älä vaihda piilolinssimerkkiä itse. Kaikki linssit, mukaan lukien vahvuudettomat, ns. kosmeettiset linssit, on aina sovitettava optikolla ennen käyttöä.
 • Silmät ja näkö muuttuvat jatkuvasti. Käy säännöllisesti optikolla piilolinssikontrollissa.

Samankaltaisia tuotteita

Kuva tuotteesta Proclear multifocal

Proclear multifocal

Progressiivinen kuukausilinssi valmistajalta CooperVision

alk. 26.39 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi: