FreshLook Dimensions - Vertaa hintoja

Värillinen kuukausilinssi valmistajalta Alcon
Kuva tuotteesta FreshLook Dimensions

FreshLook Dimensions on Alconin valmistama hydrogeelipiilolinssi kuukauden vaihtovälillä, joka on suunniteltu muuttamaan luonnostaan vaaleiden silmien väriä. Dimensions on läpikuultava, ns. enhancer-linssi, joka sopii korostamaan silmien omaa väriä tai muuttamaan niiden sävyä. Läpikuultavuuden vuoksi tätä linssiä ei suositella tummille silmille.

Linssissä on iiriksen ympärillä tummennettu rengas, joka luo katseeseen syvyyttä ja intensiivisyyttä. Voimakas väri saa silmät näyttämään suuremmilta ja kirkkaammilta. Värivaihtoehtoja ovat Caribbeam Aqua, Pacific Blue ja Sea Green. Saatavilla vahvuuksilla tai ilman.

FreshLook Dimensions on päiväkäyttöinen kuukausilinssi, mikä tarkoittaa, että linssit poistetaan silmistä jokaisen käyttökerran jälkeen, puhdistetaan ja säilötään desinfioivaan piilolinssien hoitonesteeseen. Huomaa, että myös pelkästään kosmeettisista syistä käytettävät piilolinssit vaativat sovituksen optikolla.

OminaisuusArvo
Vaihtoväli30 päivää
Voimakkuus (PWR)-6.00...+0.00 D
Kaarevuus (BC)8.5 mm
Halkaisija (DIA)13.8 mm
Materiaaliphemfilcon A
Vesipitoisuus55 %
Hapenläpäisy22 Dk/t
UV-suojaEi
KäsittelyvärjäysEi
Oikein-/väärinpäinmerkintäEi
Pakkaus2 tai 6 linssiä

Tuotteen FreshLook Dimensions hintavertailu

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen FreshLook Dimensions hinnat eri myyjiltä edullisimmasta kalleimpaan.

Päivän parhaan hinnan 21.80 € tarjoaa Silmäasema.

Kauppa Hinta
sis. toimitus *
Linkki
Silmäasema
Silmäasema
 € Kauppaan »
Mister Spex
Mister Spex
 € Kauppaan »
Alensa.fi
Alensa.fi
 € Kauppaan »

Tietoa hinnoista ja hintavertailusta

* Hinta sisältää mahdolliset toimituskulut myyjän edullisinta toimitustapaa käytettäessä. Hinnassa huomioidaan myös mikäli kokonaisostos on riittävä ilmaiselle toimitukselle ostaessasi yhden (1) kappaleen kyseistä tuotetta. Huomaa, että voit saada ilmaisen toimituksen tilatessasi useampia tuotteita samalla kertaa. Katso verkkokauppojen toimituskulut ja ilmaisen toimituksen rajat.

Suurin osa hinnoista päivittyy automaattisesti kerran vuorokaudessa ja loput noin kerran viikossa, mutta tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Varmista lopullinen hinta myyjän sivuilta ennen tilauksen tekemistä.

Osa piilolinssien ja tarvikkeiden hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat alennetun hinnan siirtymällä kauppaan sivuillamme olevien linkkien kautta.

Verkkokauppojen toimituskulut ja ilmaisen toimituksen rajat:

KauppaToimituskulutIlmaisen toimituksen raja
Shopping4net0 €0 €
Silmäasema2,90-4,90 €-
SmartBuyGlasses3,99 €Yli 65 €
Alensa4,90-6,90 €Yli 70 €
Lenson5,00 €-
LensWay5,00 €-
Mister Spex5,00 €Yli 49 €

Emme vastaa mahdollisista virheistä sivuillamme. Voit raportoida virheistä osoitteeseen info@linssinhinta.fi

Tärkeää tietoa piilolinsseistä ja niiden ostamisesta netistä

 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite (2007/47/EY), ja piilolinssien käyttö edellyttää aina silmälääkärin tai laillistetun optometristin antaman, voimassa olevan piilolinssimääräyksen.
 • Silmien terveyden kannalta on erittäin tärkeää, että käytät piilolinssejäsi vain silmäasiantuntijan määrämällä tavalla. Hän kertoo sinulle piilolinssien käyttöön liittyvistä riskeistä ja antaa linssien käsittely- ja hoito-ohjeet. Opit myös linssien asettamisen ja pois ottamisen.
 • Noudata piilolinssien ja piilolinssien hoitonesteiden käytössä aina valmistajan käyttöohjeita sekä silmäasiantuntijan määräämiä vaihtovälejä, käyttöaikoja ja käsittelyohjeita.
 • Sinun tulee olla tietoinen, että piilolinssien ja piilolinssinesteiden asianmukainen käyttö on välttämätöntä näiden tuotteiden turvalliselle käytölle. Piilolinsseihin tai hoitonesteisiin liittyvät ongelmat voivat johtaa vakaviin silmävaurioihin.
 • Lopeta piilolinssien käyttö ja ota yhteyttä optikkoosi jos sinulla ilmenee jotain seuraavista ongelmista: silmän tai silmäluomen tulehdus, silmäsairaus tai -vamma, sarveiskalvoon, sidekalvoon tai silmäluomiin vaikuttava poikkeavuus, epämukavuuden tunne silmissä tai erittäin kuivat silmät.
 • Lopeta piilolinssien käyttö ja ota yhteyttä optikkoosi jos sinulla on allergisia reaktioita, jotka voivat johtua tai pahenevat johtuen piilolinssien tai hoitonesteiden käytöstä, silmäsi punoittavat, vuotavat runsaasti, ovat kipeät ja valoherkät.
 • Pese ja huuhtele kätesi ennen linssien käsittelyä. Laita linssit silmiin ennen meikkaamista. Älä koske piilolinsseihin käsillä, joissa on vierasta materiaalia.
 • Piilolinssejä ei tule altistaa kosketukseen veden kanssa, sillä se voi lisätä mikro-organismien aiheuttamien vakavien silmätulehdusten riskiä, joka voi pahimmillaan johtaa näkökyvyn menettämiseen.
 • Älä käytä piilolinssejä nukkuessa pois lukien tarkoitukseen sopivat yötäpäiväälinssit.
 • UV-säteilyä suodattavat piilolinssit tarjoavat jonkin verran lisäsuojaa haitallista ultraviolettisäteilyä vastaan, mutta ne eivät korvaa UV-suojalaseja tai aurinkolaseja.
 • Älä vaihda piilolinssimerkkiä itse. Kaikki linssit, mukaan lukien vahvuudettomat, ns. kosmeettiset linssit, on aina sovitettava optikolla ennen käyttöä.
 • Silmät ja näkö muuttuvat jatkuvasti. Käy säännöllisesti optikolla piilolinssikontrollissa.

Samankaltaisia tuotteita

Kuva tuotteesta FreshLook ColorBlends

FreshLook ColorBlends

Värillinen kuukausilinssi valmistajalta Alcon

alk. 21.90 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta FreshLook Colors

FreshLook Colors

Värillinen kuukausilinssi valmistajalta Alcon

alk. 27.42 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta FreshLook One Day

FreshLook One Day

Värillinen kertakäyttölinssi valmistajalta Alcon

alk. 12.90 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi: