EasySept - Vertaa hintoja

Vetyperoksidipohjainen piilolinssineste valmistajalta Bausch & Lomb
Kuva tuotteesta EasySept

EasySept on Bausch & Lombin valmistama säilöntäaineeton ja peroksidipohjainen piilolinssien hoitoneste. Se desinfioi ja säilöö kaikki kovat ja pehmeät piilolinssit, mukaan lukien uuden sukupolven silikonihydrogeelipiilolinssit. EasySept sopii täydellisesti säilöntäaineallergioista kärsiville, puhdistusrutiinissa huolettomille ja tehokasta desinfiointia kaipaaville piilolinssien käyttäjille.

EasySept-peroksidiliuoksen käyttö on helppoa, koska siihen tarvitaan vain yksi käsittelyvaihe. Tuote irrottaa proteiinikertymät linssien pinnalta tehokkaasti ja desinfioi linssit siten, että ne ovat miellyttävät käyttää. Koska EasySept ei sisällä säilöntäaineita, se on erittäin hellävarainen ja sopii myös herkille silmille.

Avattu pakkaus käytettävä 3 kuukauden kuluessa, jonka jälkeen ylimääräinen neste on hävitettävä. Vältä koskettamasta pullon suuta sormilla tai muilla esineillä. Saatavana 120 ja 360 ml pulloissa sekä 3 x 360 ml monipakkauksissa.

Käyttöohje: Pakkauksen mukana tulee linssikotelo, jossa on katalyyttilevy. Aseta linssit koteloon ja täytä se liuoksella merkkiviivaan asti. Linssien tulee antaa desinfioitua liuoksessa ja nesteen neutralisoitua yön yli tai vähintään 6 tuntia ennen silmiin laittoa. Neutralisoinnin jälkeen vetyperoksidi on muuttunut suolaliuokseksi ja linssit ovat valmiit käytettäväksi.

Varotoimet: EasySept EI OLE monitoimineste. Älä annostele liuosta suoraan silmään tai aseta linssejä silmiin ennen kuin se on kokonaan neutralisoitunut. Käytä vain mukana tulevaa erityistä linssikoteloa katalyyttilevyn kanssa. Mikäli neutralisoimatonta nestettä joutuu silmiin, poista piilolinssit heti ja huuhtele silmät suolaliuoksella tai vedellä. Älä huuhtele linssejä liuoksella ennen käyttöä.

Sisällys: Steriili ja puskuroitu 3 % vetyperoksidineste, joka sisältää fosfonihappoa (stabilointiaine), nautriumkloridi- ja fosfaattipuskureja.

Tuotteen EasySept hintavertailu

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen EasySept hinnat eri myyjiltä edullisimmasta kalleimpaan.

Päivän parhaan hinnan 9.49 € tarjoaa Shopping4net.fi.

Kauppa Hinta
sis. toimitus *
Linkki
Shopping4net.fi
Shopping4net.fi
 € Kauppaan »
Mister Spex
Mister Spex
 € Kauppaan »
Lenson.fi
Lenson.fi
 € Kauppaan »
LensWay.fi
LensWay.fi
 € Kauppaan »
Alensa.fi
Alensa.fi
 € Kauppaan »

Tietoa hinnoista ja hintavertailusta

* Hinta sisältää mahdolliset toimituskulut myyjän edullisinta toimitustapaa käytettäessä. Hinnassa huomioidaan myös mikäli kokonaisostos on riittävä ilmaiselle toimitukselle ostaessasi yhden (1) kappaleen kyseistä tuotetta. Huomaa, että voit saada ilmaisen toimituksen tilatessasi useampia tuotteita samalla kertaa. Katso verkkokauppojen toimituskulut ja ilmaisen toimituksen rajat.

Suurin osa hinnoista päivittyy automaattisesti kerran vuorokaudessa ja loput noin kerran viikossa, mutta tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Varmista lopullinen hinta myyjän sivuilta ennen tilauksen tekemistä.

Osa piilolinssien ja tarvikkeiden hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat alennetun hinnan siirtymällä kauppaan sivuillamme olevien linkkien kautta.

Verkkokauppojen toimituskulut ja ilmaisen toimituksen rajat:

KauppaToimituskulutIlmaisen toimituksen raja
Shopping4net0 €0 €
Silmäasema2,90-4,90 €-
SmartBuyGlasses3,99 €Yli 65 €
Alensa4,90-6,90 €Yli 70 €
Lenson5,00 €-
LensWay5,00 €-
Mister Spex5,00 €Yli 49 €

Emme vastaa mahdollisista virheistä sivuillamme. Voit raportoida virheistä osoitteeseen info@linssinhinta.fi

Tärkeää tietoa piilolinsseistä ja niiden ostamisesta netistä

 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite (2007/47/EY), ja piilolinssien käyttö edellyttää aina silmälääkärin tai laillistetun optometristin antaman, voimassa olevan piilolinssimääräyksen.
 • Silmien terveyden kannalta on erittäin tärkeää, että käytät piilolinssejäsi vain silmäasiantuntijan määrämällä tavalla. Hän kertoo sinulle piilolinssien käyttöön liittyvistä riskeistä ja antaa linssien käsittely- ja hoito-ohjeet. Opit myös linssien asettamisen ja pois ottamisen.
 • Noudata piilolinssien ja piilolinssien hoitonesteiden käytössä aina valmistajan käyttöohjeita sekä silmäasiantuntijan määräämiä vaihtovälejä, käyttöaikoja ja käsittelyohjeita.
 • Sinun tulee olla tietoinen, että piilolinssien ja piilolinssinesteiden asianmukainen käyttö on välttämätöntä näiden tuotteiden turvalliselle käytölle. Piilolinsseihin tai hoitonesteisiin liittyvät ongelmat voivat johtaa vakaviin silmävaurioihin.
 • Lopeta piilolinssien käyttö ja ota yhteyttä optikkoosi jos sinulla ilmenee jotain seuraavista ongelmista: silmän tai silmäluomen tulehdus, silmäsairaus tai -vamma, sarveiskalvoon, sidekalvoon tai silmäluomiin vaikuttava poikkeavuus, epämukavuuden tunne silmissä tai erittäin kuivat silmät.
 • Lopeta piilolinssien käyttö ja ota yhteyttä optikkoosi jos sinulla on allergisia reaktioita, jotka voivat johtua tai pahenevat johtuen piilolinssien tai hoitonesteiden käytöstä, silmäsi punoittavat, vuotavat runsaasti, ovat kipeät ja valoherkät.
 • Pese ja huuhtele kätesi ennen linssien käsittelyä. Laita linssit silmiin ennen meikkaamista. Älä koske piilolinsseihin käsillä, joissa on vierasta materiaalia.
 • Piilolinssejä ei tule altistaa kosketukseen veden kanssa, sillä se voi lisätä mikro-organismien aiheuttamien vakavien silmätulehdusten riskiä, joka voi pahimmillaan johtaa näkökyvyn menettämiseen.
 • Älä käytä piilolinssejä nukkuessa pois lukien tarkoitukseen sopivat yötäpäiväälinssit.
 • UV-säteilyä suodattavat piilolinssit tarjoavat jonkin verran lisäsuojaa haitallista ultraviolettisäteilyä vastaan, mutta ne eivät korvaa UV-suojalaseja tai aurinkolaseja.
 • Älä vaihda piilolinssimerkkiä itse. Kaikki linssit, mukaan lukien vahvuudettomat, ns. kosmeettiset linssit, on aina sovitettava optikolla ennen käyttöä.
 • Silmät ja näkö muuttuvat jatkuvasti. Käy säännöllisesti optikolla piilolinssikontrollissa.
Jaa ystävillesi: