Dailies Total1 Multifocal - Vertaa hintoja

Progressiivinen kertakäyttölinssi valmistajalta Alcon
Kuva tuotteesta Dailies Total1 Multifocal

Ikänäkö eli presbyopia on tila, jossa silmien luontainen kyky tarkentaa lähellä oleviin kohteisiin heikentyy noin 40 ikävuoden tienoilla. Dailies Total 1 Multifocal on Alconin valmistama progressiivinen kertakäyttölinssi, joka on suunniteltu tarjoamaan saumaton ja mukava vaihtoehto kaksiteho- ja lukulaseille.

Dailies Total1 Multifocal -piilolinssit ovat maailman ainoa linssi, jossa on porrastettu nestekylläisyys. Sen avulla silmiin luodaan kosteustyyny, jonka ansiosta linssit tuntuvat niin miellyttäviltä, että saatat unohtaa käyttäväsi piilolinssejä. Linssin ytimessä nestepitoisuus on 33 % ja se kasvaa kohti linssin pintaa 88 %:iin jäljitellen silmän luonnollista nestepitoisuutta. Tämä yhdistettynä erittäin hengittävään linssimateriaaliin pitää silmät terveinä ja linssit miellyttävinä jopa 16 tunnin ajan. Tästä syystä Dailies Total1 Multifocal -linssit sopivat myös kuivista silmistä kärsiville.

OminaisuusArvo
Vaihtoväli1 päivä
Voimakkuus (PWR)-10.00...+6.00 D
Kaarevuus (BC)8.5 mm
Halkaisija (DIA)14.1 mm
Lisävahvuus (ADD)Low +1.25, Med +2.00, Hi +2.50
Materiaalidelefilcon A
Vesipitoisuus33 %
Hapenläpäisy156 Dk/t
UV-suojaEi
KäsittelyvärjäysKyllä
Oikein-/väärinpäinmerkintäEi
Pakkaus30 tai 90 linssiä

Tuotteen Dailies Total1 Multifocal hintavertailu

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Dailies Total1 Multifocal hinnat eri myyjiltä edullisimmasta kalleimpaan.

Päivän parhaan hinnan 41.33 € tarjoaa Silmäasema.

Kauppa Hinta
sis. toimitus *
Linkki
Silmäasema
Silmäasema
 € Kauppaan »
Alensa.fi
Alensa.fi
 € Kauppaan »
Shopping4net.fi
Shopping4net.fi
 € Kauppaan »
LensWay.fi
LensWay.fi
 € Kauppaan »
Lenson.fi
Lenson.fi
 € Kauppaan »
Mister Spex
Mister Spex
 € Kauppaan »
Alensa.fi
Alensa.fi
 € Kauppaan »
LensWay.fi
LensWay.fi
 € Kauppaan »
Lenson.fi
Lenson.fi
 € Kauppaan »
Shopping4net.fi
Shopping4net.fi
 € Kauppaan »

Tietoa hinnoista ja hintavertailusta

* Hinta sisältää mahdolliset toimituskulut myyjän edullisinta toimitustapaa käytettäessä. Hinnassa huomioidaan myös mikäli kokonaisostos on riittävä ilmaiselle toimitukselle ostaessasi yhden (1) kappaleen kyseistä tuotetta. Huomaa, että voit saada ilmaisen toimituksen tilatessasi useampia tuotteita samalla kertaa. Katso verkkokauppojen toimituskulut ja ilmaisen toimituksen rajat.

Suurin osa hinnoista päivittyy automaattisesti kerran vuorokaudessa ja loput noin kerran viikossa, mutta tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Varmista lopullinen hinta myyjän sivuilta ennen tilauksen tekemistä.

Osa piilolinssien ja tarvikkeiden hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat alennetun hinnan siirtymällä kauppaan sivuillamme olevien linkkien kautta.

Verkkokauppojen toimituskulut ja ilmaisen toimituksen rajat:

KauppaToimituskulutIlmaisen toimituksen raja
Shopping4net0 €0 €
Silmäasema2,90-4,90 €-
SmartBuyGlasses3,99 €Yli 65 €
Alensa4,90-6,90 €Yli 70 €
Lenson5,00 €-
LensWay5,00 €-
Mister Spex5,00 €Yli 49 €

Emme vastaa mahdollisista virheistä sivuillamme. Voit raportoida virheistä osoitteeseen info@linssinhinta.fi

Tärkeää tietoa piilolinsseistä ja niiden ostamisesta netistä

 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite (2007/47/EY), ja piilolinssien käyttö edellyttää aina silmälääkärin tai laillistetun optometristin antaman, voimassa olevan piilolinssimääräyksen.
 • Silmien terveyden kannalta on erittäin tärkeää, että käytät piilolinssejäsi vain silmäasiantuntijan määrämällä tavalla. Hän kertoo sinulle piilolinssien käyttöön liittyvistä riskeistä ja antaa linssien käsittely- ja hoito-ohjeet. Opit myös linssien asettamisen ja pois ottamisen.
 • Noudata piilolinssien ja piilolinssien hoitonesteiden käytössä aina valmistajan käyttöohjeita sekä silmäasiantuntijan määräämiä vaihtovälejä, käyttöaikoja ja käsittelyohjeita.
 • Sinun tulee olla tietoinen, että piilolinssien ja piilolinssinesteiden asianmukainen käyttö on välttämätöntä näiden tuotteiden turvalliselle käytölle. Piilolinsseihin tai hoitonesteisiin liittyvät ongelmat voivat johtaa vakaviin silmävaurioihin.
 • Lopeta piilolinssien käyttö ja ota yhteyttä optikkoosi jos sinulla ilmenee jotain seuraavista ongelmista: silmän tai silmäluomen tulehdus, silmäsairaus tai -vamma, sarveiskalvoon, sidekalvoon tai silmäluomiin vaikuttava poikkeavuus, epämukavuuden tunne silmissä tai erittäin kuivat silmät.
 • Lopeta piilolinssien käyttö ja ota yhteyttä optikkoosi jos sinulla on allergisia reaktioita, jotka voivat johtua tai pahenevat johtuen piilolinssien tai hoitonesteiden käytöstä, silmäsi punoittavat, vuotavat runsaasti, ovat kipeät ja valoherkät.
 • Pese ja huuhtele kätesi ennen linssien käsittelyä. Laita linssit silmiin ennen meikkaamista. Älä koske piilolinsseihin käsillä, joissa on vierasta materiaalia.
 • Piilolinssejä ei tule altistaa kosketukseen veden kanssa, sillä se voi lisätä mikro-organismien aiheuttamien vakavien silmätulehdusten riskiä, joka voi pahimmillaan johtaa näkökyvyn menettämiseen.
 • Älä käytä piilolinssejä nukkuessa pois lukien tarkoitukseen sopivat yötäpäiväälinssit.
 • UV-säteilyä suodattavat piilolinssit tarjoavat jonkin verran lisäsuojaa haitallista ultraviolettisäteilyä vastaan, mutta ne eivät korvaa UV-suojalaseja tai aurinkolaseja.
 • Älä vaihda piilolinssimerkkiä itse. Kaikki linssit, mukaan lukien vahvuudettomat, ns. kosmeettiset linssit, on aina sovitettava optikolla ennen käyttöä.
 • Silmät ja näkö muuttuvat jatkuvasti. Käy säännöllisesti optikolla piilolinssikontrollissa.

Samankaltaisia tuotteita

Kuva tuotteesta Dailies AquaComfort Plus Multifocal

Dailies AquaComfort Plus Multifocal

Progressiivinen kertakäyttölinssi valmistajalta Alcon

alk. 32.90 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi: