Biotrue ONEday for Presbyopia - Vertaa hintoja

Progressiivinen kertakäyttölinssi valmistajalta Bausch & Lomb
Kuva tuotteesta Biotrue ONEday for Presbyopia

Aikuisnäkö eli presbyopia ilmenee yleensä noin 40 ikävuoden tienoilla. Voit alkaa kokemaan epätarkkaa tai sumentunutta näköä, etenkin lähellä olevia kohteita tarkasteltaessa, kuten lukiessa tai käyttäessäsi älypuhelinta. Pian sen jälkeen tarkentaminen eri etäisyyksillä oleviin kohteisiin käy hankalammaksi. Ikänäön ei kuitenkaan tarvitse antaa häiritä normaalia elämää.

Biotrue ONEday for Presbyopia on ikä- eli aikuisnäön korjaamiseen suunniteltu kertakäyttölinssi, joka tarjoaa terävän näön niin lähelle, kauas kuin välietäisyyksillekin. Käsittelyvärjäyksen ansiosta linssiä on helppo käyttää ja siinä on kertakäyttölinssien mukanaan tuomat edut: yksinkertaisesti hävitä linssit jokaisen käyttökerran jälkeen ja ota uusi pari käyttöön. Biotrue ONEday for Presbyopia -linssien HyperGel-materiaali päästävät lävitseen runsaasti happea pitäen silmät terveen valkoisina, ja ne säilyttävät lähes 100 prosenttia kosteudestaan 16 tunnin käytössä. Linssin UV-suoja tarjoaa lisäsuojaa haitallista UVA- ja UVA-säteilyä vastaan.

OminaisuusArvo
Vaihtoväli1 päivä
Voimakkuus (PWR)-9.00...+6.50 D
Kaarevuus (BC)8.6 mm
Halkaisija (DIA)14.2 mm
Lisävahvuus (ADD)Low +0.75...+1.50D, High +1.75...+2.50D
Materiaalinesofilcon A
Vesipitoisuus78 %
Hapenläpäisy42 Dk/t
UV-suojaKyllä
KäsittelyvärjäysKyllä
Oikein-/väärinpäinmerkintä-
Pakkaus30 tai 90 linssiä

Tuotteen Biotrue ONEday for Presbyopia hintavertailu

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Biotrue ONEday for Presbyopia hinnat eri myyjiltä edullisimmasta kalleimpaan.

Päivän parhaan hinnan 29.90 € tarjoaa Shopping4net.fi.

Kauppa Hinta
sis. toimitus *
Linkki
Shopping4net.fi
Shopping4net.fi
 € Kauppaan »
Alensa.fi
Alensa.fi
 € Kauppaan »
Lenson.fi
Lenson.fi
 € Kauppaan »
Mister Spex
Mister Spex
 € Kauppaan »
SmartBuyGlasses.fi
SmartBuyGlasses.fi
 € Kauppaan »
LensWay.fi
LensWay.fi
 € Kauppaan »
Alensa.fi
Alensa.fi
 € Kauppaan »
SmartBuyGlasses.fi
SmartBuyGlasses.fi
 € Kauppaan »

Tietoa hinnoista ja hintavertailusta

* Hinta sisältää mahdolliset toimituskulut myyjän edullisinta toimitustapaa käytettäessä. Hinnassa huomioidaan myös mikäli kokonaisostos on riittävä ilmaiselle toimitukselle ostaessasi yhden (1) kappaleen kyseistä tuotetta. Huomaa, että voit saada ilmaisen toimituksen tilatessasi useampia tuotteita samalla kertaa. Katso verkkokauppojen toimituskulut ja ilmaisen toimituksen rajat.

Suurin osa hinnoista päivittyy automaattisesti kerran vuorokaudessa ja loput noin kerran viikossa, mutta tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Varmista lopullinen hinta myyjän sivuilta ennen tilauksen tekemistä.

Osa piilolinssien ja tarvikkeiden hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat alennetun hinnan siirtymällä kauppaan sivuillamme olevien linkkien kautta.

Verkkokauppojen toimituskulut ja ilmaisen toimituksen rajat:

KauppaToimituskulutIlmaisen toimituksen raja
Shopping4net0 €0 €
Silmäasema2,90-4,90 €-
SmartBuyGlasses3,99 €Yli 65 €
Alensa4,90-6,90 €Yli 70 €
Lenson5,00 €-
LensWay5,00 €-
Mister Spex5,00 €Yli 49 €

Emme vastaa mahdollisista virheistä sivuillamme. Voit raportoida virheistä osoitteeseen info@linssinhinta.fi

Tärkeää tietoa piilolinsseistä ja niiden ostamisesta netistä

 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite (2007/47/EY), ja piilolinssien käyttö edellyttää aina silmälääkärin tai laillistetun optometristin antaman, voimassa olevan piilolinssimääräyksen.
 • Silmien terveyden kannalta on erittäin tärkeää, että käytät piilolinssejäsi vain silmäasiantuntijan määrämällä tavalla. Hän kertoo sinulle piilolinssien käyttöön liittyvistä riskeistä ja antaa linssien käsittely- ja hoito-ohjeet. Opit myös linssien asettamisen ja pois ottamisen.
 • Noudata piilolinssien ja piilolinssien hoitonesteiden käytössä aina valmistajan käyttöohjeita sekä silmäasiantuntijan määräämiä vaihtovälejä, käyttöaikoja ja käsittelyohjeita.
 • Sinun tulee olla tietoinen, että piilolinssien ja piilolinssinesteiden asianmukainen käyttö on välttämätöntä näiden tuotteiden turvalliselle käytölle. Piilolinsseihin tai hoitonesteisiin liittyvät ongelmat voivat johtaa vakaviin silmävaurioihin.
 • Lopeta piilolinssien käyttö ja ota yhteyttä optikkoosi jos sinulla ilmenee jotain seuraavista ongelmista: silmän tai silmäluomen tulehdus, silmäsairaus tai -vamma, sarveiskalvoon, sidekalvoon tai silmäluomiin vaikuttava poikkeavuus, epämukavuuden tunne silmissä tai erittäin kuivat silmät.
 • Lopeta piilolinssien käyttö ja ota yhteyttä optikkoosi jos sinulla on allergisia reaktioita, jotka voivat johtua tai pahenevat johtuen piilolinssien tai hoitonesteiden käytöstä, silmäsi punoittavat, vuotavat runsaasti, ovat kipeät ja valoherkät.
 • Pese ja huuhtele kätesi ennen linssien käsittelyä. Laita linssit silmiin ennen meikkaamista. Älä koske piilolinsseihin käsillä, joissa on vierasta materiaalia.
 • Piilolinssejä ei tule altistaa kosketukseen veden kanssa, sillä se voi lisätä mikro-organismien aiheuttamien vakavien silmätulehdusten riskiä, joka voi pahimmillaan johtaa näkökyvyn menettämiseen.
 • Älä käytä piilolinssejä nukkuessa pois lukien tarkoitukseen sopivat yötäpäiväälinssit.
 • UV-säteilyä suodattavat piilolinssit tarjoavat jonkin verran lisäsuojaa haitallista ultraviolettisäteilyä vastaan, mutta ne eivät korvaa UV-suojalaseja tai aurinkolaseja.
 • Älä vaihda piilolinssimerkkiä itse. Kaikki linssit, mukaan lukien vahvuudettomat, ns. kosmeettiset linssit, on aina sovitettava optikolla ennen käyttöä.
 • Silmät ja näkö muuttuvat jatkuvasti. Käy säännöllisesti optikolla piilolinssikontrollissa.
Jaa ystävillesi: