Air Optix Night and Day Aqua - Vertaa hintoja

Yötäpäivää-/kuukausilinssi valmistajalta Alcon
Kuva tuotteesta Air Optix Night and Day Aqua

Oletko aina liikkeellä? Unohdatko ottaa piilolinssit pois pitkän päivän päätteeksi? Air Optix Night & Day Aqua on Alconin valmistama kuukausipiilolinssi, joka on suunniteltu jatkuvaan käyttöön. Tätä linssiä voidaan käyttää optikon määräyksellä yhtäjaksoisesti jopa 30 päivää ja 30 yötä, mikä tarkoittaa, että voit herätä joka aamu ja nähdä tarkasti ensimmäisestä minuutista alkaen.

Air Optix Night & Day Aqua -linsseissä käytetään TriComfort-teknologiaa, jonka ansiosta linssit ovat sametinpehmeät ja ehkäisevät proteiinikerrostumia. Tämän teknologian ansiosta linssit ovat poikkeuksellisen hyvin hengittävät, jotta silmiin pääsee happea ja ne pysyvät terveinä. Linssit sitovat nestettä pitäen silmät kosteina ja vapaina ärsytyksestä koko päivän ajan.

Huom! Valmistaja on kehittänyt tästä linssistä uuden ja paremman version nimeltä Air Optix plus HydraGlyde. Keskustele optikkosi kanssa tähän linssiin siirtymisestä.

OminaisuusArvo
Vaihtoväli30 päivää
Voimakkuus (PWR)-10.00...+6.00 D
Kaarevuus (BC)8.4 tai 8.6 mm
Halkaisija (DIA)13.8 mm
Materiaalilotrafilcon A
Vesipitoisuus24 %
Hapenläpäisy175 Dk/t
UV-suojaEi
KäsittelyvärjäysKyllä
Oikein-/väärinpäinmerkintäKyllä (OK)
Pakkaus3 tai 6 linssiä

Tuotteen Air Optix Night and Day Aqua hintavertailu

Alla olevasta taulukosta löydät tuotteen Air Optix Night and Day Aqua hinnat eri myyjiltä edullisimmasta kalleimpaan.

Päivän parhaan hinnan 29.89 € tarjoaa Alensa.fi.

Kauppa Hinta
sis. toimitus *
Linkki
Alensa.fi
Alensa.fi
 € Kauppaan »
Mister Spex
Mister Spex
 € Kauppaan »
Alensa.fi
Alensa.fi
 € Kauppaan »
LensWay.fi
LensWay.fi
 € Kauppaan »
Shopping4net.fi
Shopping4net.fi
 € Kauppaan »
Lenson.fi
Lenson.fi
 € Kauppaan »
Silmäasema
Silmäasema
 € Kauppaan »

Tietoa hinnoista ja hintavertailusta

* Hinta sisältää mahdolliset toimituskulut myyjän edullisinta toimitustapaa käytettäessä. Hinnassa huomioidaan myös mikäli kokonaisostos on riittävä ilmaiselle toimitukselle ostaessasi yhden (1) kappaleen kyseistä tuotetta. Huomaa, että voit saada ilmaisen toimituksen tilatessasi useampia tuotteita samalla kertaa. Katso verkkokauppojen toimituskulut ja ilmaisen toimituksen rajat.

Suurin osa hinnoista päivittyy automaattisesti kerran vuorokaudessa ja loput noin kerran viikossa, mutta tuotteen hinta voi olla muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Varmista lopullinen hinta myyjän sivuilta ennen tilauksen tekemistä.

Osa piilolinssien ja tarvikkeiden hinnoista on kauttamme edullisempia kuin suoraan kyseisestä kaupasta ostettuna. Saat alennetun hinnan siirtymällä kauppaan sivuillamme olevien linkkien kautta.

Verkkokauppojen toimituskulut ja ilmaisen toimituksen rajat:

KauppaToimituskulutIlmaisen toimituksen raja
Shopping4net0 €0 €
Silmäasema2,90-4,90 €-
SmartBuyGlasses3,99 €Yli 65 €
Alensa4,90-6,90 €Yli 70 €
Lenson5,00 €-
LensWay5,00 €-
Mister Spex5,00 €Yli 49 €

Emme vastaa mahdollisista virheistä sivuillamme. Voit raportoida virheistä osoitteeseen info@linssinhinta.fi

Tärkeää tietoa piilolinsseistä ja niiden ostamisesta netistä

 • Piilolinssi on lääkinnällinen laite (2007/47/EY), ja piilolinssien käyttö edellyttää aina silmälääkärin tai laillistetun optometristin antaman, voimassa olevan piilolinssimääräyksen.
 • Silmien terveyden kannalta on erittäin tärkeää, että käytät piilolinssejäsi vain silmäasiantuntijan määrämällä tavalla. Hän kertoo sinulle piilolinssien käyttöön liittyvistä riskeistä ja antaa linssien käsittely- ja hoito-ohjeet. Opit myös linssien asettamisen ja pois ottamisen.
 • Noudata piilolinssien ja piilolinssien hoitonesteiden käytössä aina valmistajan käyttöohjeita sekä silmäasiantuntijan määräämiä vaihtovälejä, käyttöaikoja ja käsittelyohjeita.
 • Sinun tulee olla tietoinen, että piilolinssien ja piilolinssinesteiden asianmukainen käyttö on välttämätöntä näiden tuotteiden turvalliselle käytölle. Piilolinsseihin tai hoitonesteisiin liittyvät ongelmat voivat johtaa vakaviin silmävaurioihin.
 • Lopeta piilolinssien käyttö ja ota yhteyttä optikkoosi jos sinulla ilmenee jotain seuraavista ongelmista: silmän tai silmäluomen tulehdus, silmäsairaus tai -vamma, sarveiskalvoon, sidekalvoon tai silmäluomiin vaikuttava poikkeavuus, epämukavuuden tunne silmissä tai erittäin kuivat silmät.
 • Lopeta piilolinssien käyttö ja ota yhteyttä optikkoosi jos sinulla on allergisia reaktioita, jotka voivat johtua tai pahenevat johtuen piilolinssien tai hoitonesteiden käytöstä, silmäsi punoittavat, vuotavat runsaasti, ovat kipeät ja valoherkät.
 • Pese ja huuhtele kätesi ennen linssien käsittelyä. Laita linssit silmiin ennen meikkaamista. Älä koske piilolinsseihin käsillä, joissa on vierasta materiaalia.
 • Piilolinssejä ei tule altistaa kosketukseen veden kanssa, sillä se voi lisätä mikro-organismien aiheuttamien vakavien silmätulehdusten riskiä, joka voi pahimmillaan johtaa näkökyvyn menettämiseen.
 • Älä käytä piilolinssejä nukkuessa pois lukien tarkoitukseen sopivat yötäpäiväälinssit.
 • UV-säteilyä suodattavat piilolinssit tarjoavat jonkin verran lisäsuojaa haitallista ultraviolettisäteilyä vastaan, mutta ne eivät korvaa UV-suojalaseja tai aurinkolaseja.
 • Älä vaihda piilolinssimerkkiä itse. Kaikki linssit, mukaan lukien vahvuudettomat, ns. kosmeettiset linssit, on aina sovitettava optikolla ennen käyttöä.
 • Silmät ja näkö muuttuvat jatkuvasti. Käy säännöllisesti optikolla piilolinssikontrollissa.

Samankaltaisia tuotteita

Kuva tuotteesta Air Optix plus HydraGlyde

Air Optix plus HydraGlyde

Yötäpäivää-/kuukausilinssi valmistajalta Alcon

alk. 23.59 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi: