MyDay® on CooperVisionin vuonna 2013 markkinoille tuoma piilolinssibrändi, johon sisältyy liki- ja kaukonäköisyyden korjaamiseen tarkoitettuja kertakäyttöpiilolinssejä.

MyDay-piilolinssin kehitystyössä on hyödynnetty valmistajan osaamista kertakäyttöpiilolinssien käytöstä, optikkojen vaatimuksista ja materiaalikehityksen edistysaskelista. Linssin Smart Silicone -materiaali on mullistava läpimurto linssikemian alalla. Sen ainutlaatuinen kemiallinen rakenne luo linsseihin kanavaverkoston, jonka kautta happi kulkeutuu tehokkaammin sarveiskalvolle.

Koska tavoiteltu hapenläpäisykyky saavutetaan pienemmällä määrällä silikonia, on MyDay-linsseissä mahdollista käyttää enemmän hydrofiilisiä (vettä puoleensa vetäviä) materiaaleja. Tämä mahdollistaa paremman kostuvuuden, korkeamman nestepitoisuuden ja alhaisemman moduluksen. Tuloksena saadaan pehmeämpi ja miellyttävämpi käyttökokemus.

MyDay-piilolinssit varmistavat terveellisemmän käytön huolehtien samalla siitä, ettei käyttäjä juurikaan huomaa linssiä. Ne sopivat erityisesti nykypäivän sukupolvelle, joka haluaa elää nopeasti, fiksusti ja tehokkaasti. Heille, jotka haluavat kokea kaiken, mitä maailmalla on tarjottavana, mutta ilman kompromisseja ja hankaluuksia.

Tutkimusten mukaan yhdeksän kymmenestä käyttäjästä on tyytyväinen MyDay-linssien käyttömukavuuteen.

Tältä sivulta löydät kaikki MyDay-tuotteet ja niiden hinnat eri verkkokaupoissa.

Kuva tuotteesta MyDay daily disposable

MyDay daily disposable

Kertakäyttölinssi valmistajalta CooperVision

alk. 24.90 €
Vertaa hintoja
Kuva tuotteesta MyDay daily disposable toric

MyDay daily disposable toric

Toorinen kertakäyttölinssi valmistajalta CooperVision

alk. 42.42 €
Vertaa hintoja
Jaa ystävillesi: